reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja to dzisiaj aż sobie żonkile w doniczce kupiłam i jeszcze ogromy bukiet tulipanów. Już tak strasznie chce mi się wiosny że jak nie chce za oknem przyjść to chociaz w domu będę ją miec. I od razu humor lepszy

wczoraj jak się położyłam spać to pierwszy raz poczułam tak wyraźnie jak moja szprotka sie przesuwała :) to na pewno nie było jelitko! Mam nadzieję że dziś wieczorem będzie powtórka :) tak czekam już na kopniaczki...
widzę że nie tylko mi spać się chce, już drugi dzień z rzędu tak szaro za oknem :/
w środę mam gina, to będzie 15t i 1d, myślicie że dałoby radę już określić płeć? :) chciała bym już wiedzieć...chociaż na te 80%...

Ja też kupiłam żonkile, muszę też chociaż przetrzeć okna i uprać firanki, wtedy poczuję wiosnę na całego :) Dziś mam przypływ energii, zrobiłam pyszny obiad, wyczyściłam pralkę i zmywarkę, ogarnęłam kuchnię, uprzątnęłam schowek-graciarnię. Dzięki czemu udało się zyskać masę miejsca. Teraz chwila odpoczynku po obiedzie, ale zaraz biorę się za zmianę pościeli i prasowanie. Nie wiem czy też tak macie, ale jak mam dobry dzień to staram się zrobić maksymalnie jak najwięcej. Jakoś instynktownie to wychodzi, jakbym się spieszyła żeby przed czymś zdążyć :) A jutro będę zdychać :/

@okasia tez tak mam, tzn wczoraj miałam i wzięłam się za porządki szafy, segregację rzeczy itd. Ale oczywiście przesadzilam i wieczorem zdychalam. Ale za to dziś cały dzień na zakupach spędziłam i nawet śliczne i wygodne adidasy kupiłam, będą idealne na spacery ciążowe a potem z wozeczkiem :-)
@Mika06 jeśli ma lekarz dobry sprzęt i dzidzia sie dobrze ustawi to tak :-) Ale jak się okazuje niektóre dzidzie robią psikusy i zmieniaja płeć. Mam nadzieję że mój tego nie zrobi bo ciuszki kupuje typowo chlopiece :p naiwnie chce go zmusic żeby pozostał chlopcem hehe

reklama
Do góry