reklama
Dominika81
Fanka BB :)
a jeszcze na bardzo proste bułki śniadaniowe też mam przepis - wstawię na wątku przepisowym.
Mika06
wczoraj jak się położyłam spać to pierwszy raz poczułam tak wyraźnie jak moja szprotka sie przesuwała to na pewno nie było jelitko! Mam nadzieję że dziś wieczorem będzie powtórka tak czekam już na kopniaczki...
widzę że nie tylko mi spać się chce, już drugi dzień z rzędu tak szaro za oknem :/
w środę mam gina, to będzie 15t i 1d, myślicie że dałoby radę już określić płeć? chciała bym już wiedzieć...chociaż na te 80%...
widzę że nie tylko mi spać się chce, już drugi dzień z rzędu tak szaro za oknem :/
w środę mam gina, to będzie 15t i 1d, myślicie że dałoby radę już określić płeć? chciała bym już wiedzieć...chociaż na te 80%...
okasia
Ja też kupiłam żonkile, muszę też chociaż przetrzeć okna i uprać firanki, wtedy poczuję wiosnę na całego Dziś mam przypływ energii, zrobiłam pyszny obiad, wyczyściłam pralkę i zmywarkę, ogarnęłam kuchnię, uprzątnęłam schowek-graciarnię. Dzięki czemu udało się zyskać masę miejsca. Teraz chwila odpoczynku po obiedzie, ale zaraz biorę się za zmianę pościeli i prasowanie. Nie wiem czy też tak macie, ale jak mam dobry dzień to staram się zrobić maksymalnie jak najwięcej. Jakoś instynktownie to wychodzi, jakbym się spieszyła żeby przed czymś zdążyć A jutro będę zdychać :/
fryte3qa
@okasia tez tak mam, tzn wczoraj miałam i wzięłam się za porządki szafy, segregację rzeczy itd. Ale oczywiście przesadzilam i wieczorem zdychalam. Ale za to dziś cały dzień na zakupach spędziłam i nawet śliczne i wygodne adidasy kupiłam, będą idealne na spacery ciążowe a potem z wozeczkiem :-)
@Mika06 jeśli ma lekarz dobry sprzęt i dzidzia sie dobrze ustawi to tak :-) Ale jak się okazuje niektóre dzidzie robią psikusy i zmieniaja płeć. Mam nadzieję że mój tego nie zrobi bo ciuszki kupuje typowo chlopiece naiwnie chce go zmusic żeby pozostał chlopcem hehe
@Mika06 jeśli ma lekarz dobry sprzęt i dzidzia sie dobrze ustawi to tak :-) Ale jak się okazuje niektóre dzidzie robią psikusy i zmieniaja płeć. Mam nadzieję że mój tego nie zrobi bo ciuszki kupuje typowo chlopiece naiwnie chce go zmusic żeby pozostał chlopcem hehe
reklama
niunia102
Fryte jak u ciebie zmieni sie plec to jeszcze nic sienie stanie bo dziewczybka w niebieskim moze chodzic gorzej jak chlopiec chodzi w rozowym:-)