reklama
fryte3qa
Fanka BB :)
@niunia102 to sie nazywa gender hehe. Pozostalo mi czekać na kolejne usg, bo ostatnio zalozyl nogę na nogę jak na złość :-) @okasia Twoj maluszek zawrocil w głowie niejednej Sierpniowce :-)
BASIENKA 28
Dokladnie kochana. Jutro robimy powtorke z rozrywki. Dobrze, ze zalatwilam wolne :-)Basienka tez bym sie wkurzyla, bo sie czlowiek nastawi, wolne wezmie i kupa. Jeszcze Wy taki kawal jechaliscie
Heromina
Kurde kupilam dzis w Biedrze Tiramisu, mysle sobie zaszaleje i bedzie do kawki. W domu otwieram, jem i jakis taki dziwny smak, mowie co to po terminie czy co, a tu olsnienie, ze przeciez Tiramisu robi sie z alko, patrze na sklad ofc ponad 2% wina, a tak nasaczone te biszkopty, ze az cieklo. I jeszcze, zeby bylo smieszniej to sie do tego mlody dorwal, ale na szczescie tylko do gornej warstwy czyli samego kremu
BASIENKA 28
Wrocilam z pracy i tak mnie glowa boli. Zmierrzylam cisnienie i 100/60. Bylam na zakupach kupic zachcianke na kolacje, ale szybko uciekalam do domu, tak zle sie czulam. Zjadlam buleczki swieze z masekkiem oselkowym, serkiem almette z ogorkiem i ziolami, pomidorek i ogorek kiszony obowiazkowo :-) Jutro jade na wizyte, 3-majcie kciuki. Oby tym razem przyjmowala :-)
BASIENKA 28
Ja tez ogladam seriale. Dzieki za kciuki i milego ogladania :-)basienka kciuki zacisniete
a ja juz wykapana zaarz klade mala i bede seriale ogladac heheheheehehhee.
reklama
wzajemnieJa tez ogladam seriale. Dzieki za kciuki i milego ogladania :-)