reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Anezram, ja jak sidziałam długo przy biurku w pracy to mnie bardzo bolały pachwiny I kłuła szyjka. na początku nie wiedziałam że to szyjka. tak samo jak się mocno przemęczyłam I nabiegałam, albo coś dźwigałam.
w ciązy dobrze się oszczędzać, nie przemęczać za mocno, ale też nie mieć zbyt długo jednaj pozycji ciała.
w ciązy dobrze się oszczędzać, nie przemęczać za mocno, ale też nie mieć zbyt długo jednaj pozycji ciała.
Fimka
Anezram - każda ciąża inna, jesteś już w inny wieku, wszystko ma wpływ.
Staraj się nie przeforsować. Maluszek najważniejszy
Nati - ja miałam kilka body z biobawełny i też więcej nie kupię.
Po 2-3 praniach niestety b. się porozciągały, co przy szyjce dziecka powodowało, że był dekolt po cycki
Heromina - to dobrze, że u Ciebie lepiej. Na pewno dzięki temu trochę odpoczęłaś.
U mnie niestety jakby gorzej :/
Mój mąż ma jutro urodziny, piekę na jutro świeży chleb, zrobię mu kanapki i murzynka (bo to jego ulubione ciasto) i wsadzę do nowego Lunchboxa
Do tego mam książkę. Mam nadzieję, że będzie zadowolony
Staraj się nie przeforsować. Maluszek najważniejszy
Nati - ja miałam kilka body z biobawełny i też więcej nie kupię.
Po 2-3 praniach niestety b. się porozciągały, co przy szyjce dziecka powodowało, że był dekolt po cycki
Heromina - to dobrze, że u Ciebie lepiej. Na pewno dzięki temu trochę odpoczęłaś.
U mnie niestety jakby gorzej :/
Mój mąż ma jutro urodziny, piekę na jutro świeży chleb, zrobię mu kanapki i murzynka (bo to jego ulubione ciasto) i wsadzę do nowego Lunchboxa
Do tego mam książkę. Mam nadzieję, że będzie zadowolony
hej. ja dzis mega pospalam az mnie glowa boli.
lenia mama ale nic poza obaidem nie robie dzis- nalesniki z pieczarkami , ze szpinakiem , a dla malej z cukrem
fimka super pomysl- napewno mu sie spodoba. a jaki mas zpzrepis na chleb?
anezram mnie tez czesto apchwiny bola i brzuch ciagnie- glownie wieczorem. zmala tez tak mialam.
lenia mama ale nic poza obaidem nie robie dzis- nalesniki z pieczarkami , ze szpinakiem , a dla malej z cukrem
anezram mnie tez czesto apchwiny bola i brzuch ciagnie- glownie wieczorem. zmala tez tak mialam.
Fimka
Piekę żytni na zakwasie żytnim.
+ jakieś dodatki - siemię, orzechy, pestki dyni.
W zależności co akurat mam
super. tez sie zbieram zeby upiec ale zakwasu nie mam moze jakis bez zakwasu mi sie udaPiekę żytni na zakwasie żytnim.
+ jakieś dodatki - siemię, orzechy, pestki dyni.
W zależności co akurat mam
reklama
Dominika81
Fimka - super pomysł na pewno będzie zadowolony
kassia - ja od wielu lat piekę tylko ten chleb:
Link do: Chleb z grubą i chrupiącą skórką | Kwestia Smaku
ogólnie mam bardzo małe doświadczenie w pieczeniu chleba czy bułek, więc jak mi się raz ten udał I przepis nie jest skomplikowany to korzystam z niego.
ale już dawno nie piekłam.
kassia - ja od wielu lat piekę tylko ten chleb:
Link do: Chleb z grubą i chrupiącą skórką | Kwestia Smaku
ogólnie mam bardzo małe doświadczenie w pieczeniu chleba czy bułek, więc jak mi się raz ten udał I przepis nie jest skomplikowany to korzystam z niego.
ale już dawno nie piekłam.