reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Witam dziewczyny mam pytanie bo odkąd wróciłam do pracy nie mogę chodzić tak mnie boli wszystko pachwiny podbrzusze. Spotkałyście się z tym ostatnio do 7 miesiąca pracowałam i było oki a teraz masakra

reklama
nie koniecznie się stresuję nie wiem czy to dla tego że siedzę tyle godzin. Martwię się bo chodzę jakbym miała urodzić zaraz

Anezram, ja jak sidziałam długo przy biurku w pracy to mnie bardzo bolały pachwiny I kłuła szyjka. na początku nie wiedziałam że to szyjka. tak samo jak się mocno przemęczyłam I nabiegałam, albo coś dźwigałam.
w ciązy dobrze się oszczędzać, nie przemęczać za mocno, ale też nie mieć zbyt długo jednaj pozycji ciała.

Anezram - każda ciąża inna, jesteś już w inny wieku, wszystko ma wpływ.
Staraj się nie przeforsować. Maluszek najważniejszy ;)

Nati - ja miałam kilka body z biobawełny i też więcej nie kupię.
Po 2-3 praniach niestety b. się porozciągały, co przy szyjce dziecka powodowało, że był dekolt po cycki :D

Heromina - to dobrze, że u Ciebie lepiej. Na pewno dzięki temu trochę odpoczęłaś.
U mnie niestety jakby gorzej :/

Mój mąż ma jutro urodziny, piekę na jutro świeży chleb, zrobię mu kanapki i murzynka (bo to jego ulubione ciasto) i wsadzę do nowego Lunchboxa :D
Do tego mam książkę. Mam nadzieję, że będzie zadowolony ;)

hej. ja dzis mega pospalam az mnie glowa boli.
lenia mama ale nic poza obaidem nie robie dzis- nalesniki z pieczarkami , ze szpinakiem , a dla malej z cukrem :)

fimka super pomysl- napewno mu sie spodoba. a jaki mas zpzrepis na chleb?
anezram mnie tez czesto apchwiny bola i brzuch ciagnie- glownie wieczorem. zmala tez tak mialam.

reklama
Do góry