reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
hej. jak produkacja. troche poczytalam ale nie da sie wszytskiego- sorry,
dzis mialam mega zalatanyd zien bo bylam u fryzjera i metamorfoza- maz pwoiedzial ze wygladam 10 lat mlodziej a mala powiedziala ze wygladam "oblednie". hehehehehehehehe
ja jakos ruchow nie czuje- cos tam pzrelewanie i tyle nic konkretnego a jutro zaczynam 18 tydz. mam nadzieje ze wsyztsko ok jest :)

jesli chodzi o wiek rodzenia- ja corke rodzilam jak mialam rocznikowo 27 lat a teraz bedzie rocznikowo 33 no ale coz. :p

Happymamma popieram Twoje poglady w 100 % :) Nie warto kalkulowac co bedzie za lat 20 bo zycie i tak samo napisze nam scenariusz :) Warto wlaczac maluchy w nasze pasje. Sama uwielbiam jazde na rowerze i jak mloda tylko podrosla kipilam fotelik i zwiedzalysmy okolice razem. Dla dwojki bede musiala chyba wozek kupic ;)
Angelika a Twoja corka zabkuje czy to po prostu taki typ dziecka ze budxi sie ciagle w nocy ?
Mam pytanie do mam wielodzietnych. Czy zauwazylyscie na przykladxie swoich dzieci ze jak jedno bylo bardzo wymagajace to drugie doslowny aniolek? Kiedys cos takiego slyszalam i zastanawiam sie czy rzeczywiscie tak jest.

12800186_1659135147672296_6999913410896149672_n.jpg
Kasia pochwal sie swoja zmiana? Co fryzjrka wyczarowala ci ? Ja te wybieram sie przed swietami na podciecie wystopniowanie bo mam teraz proste i ombre ;) trzeba jakos wygladac ,)
tez mialam ombre. teraz wygladam tak : zdjecie pzred i po

Załączniki

• 12800186_1659135147672296_6999913410896149672_n.jpg
    12800186_1659135147672296_6999913410896149672_n.jpg
    111 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
kassia, wygląda świetnie :) aż zazdroszczę fryzjera!

Fajny miałam dziś dzień, dobrze się czuję, mam super nastrój, a do tego przed chwilą dowiedziałam się, że mojego ojczyma córka jest w ciąży z bliźniakami :) Jesteśmy z tego samego rocznika i nasze dzieci będą równolatkami :)

kassia, wygląda świetnie :) aż zazdroszczę fryzjera!

Fajny miałam dziś dzień, dobrze się czuję, mam super nastrój, a do tego przed chwilą dowiedziałam się, że mojego ojczyma córka jest w ciąży z bliźniakami :) Jesteśmy z tego samego rocznika i nasze dzieci będą równolatkami :)
pierwszy raz bylam u tej fryzjerki ale napewno nie ostatani :p
ale fajnie z tymi blizniakami :)

reklama
Ja też mam ochotę na metamorfozę, ostatnio myślałam o powrocie do grzywki. Muszę namierzyć takiego czarodzieja w moim mieście i pozwolić zrealizować jego wizję. Teraz mam takie włosy jak Twoje przed metamorfozą.

Strasznie się cieszę z bliźniaków, moja mama wniebowzięta i wzruszona. Już planuje jak to będzie jak wszyscy do niech przyjedziemy na niedzielny obiad :) Fantastyczna wiadomość, tylko przyszły dziadek w wielkim szoku :)

Do góry