reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

No ja jestem za tym aby starac sie szybko jak sie znajdzie druga połowke bo to jednak róznie w zyciu jest sama sie przekonałam. A jak sa jakies problemy zdrowotne to w mlodym wieku łatwiej o zdrowa ciaze. Tyle sie naoogladalam tych programow o in vitro tyle par ma problem jest to straszne..

reklama
My też rozpoczynamy nowe pokolenie :) Ja też jestem z tych zamartwiających się, ale im dalej w las tym mniej obaw :)
A co do wagi, to dalej odrabiam straty, ale już jestem coraz bliżej mojej wagi sprzed ciąży. Mam takie spadki cukru, że muszę coś zjeść co 3h, choćby się paliło i waliło. U mnie też nie są to duże porcje (kanapka wystarcza), na szczęście nie obżeram się i nie podjadam między posiłkami, mimo to muszę się pilnować :/ Przed ciążą dałabym się pokroić za słodycze, a teraz ze słodyczy to najchętniej kabanosy :)

Jak tylko zaszłam w ciążę to też zaczęłam wszystkich namawiać do posiadania dzieci, ale jak zobaczyli mnie po kilku tygodniach to pewnie zadziałało odwrotnie :)

Kurcze ja wlasnie nigdy az tak slodyczy nie lubiłam jak teraz nawet lody uwielbiam teraz a kiedys niespecjalnie. No uroki ciazy. Zalezy tez od dnia raz mam parcie caly dzien na slodkie raz na wytrawne. A w ciagu to pozytywnie sie nastawiam srednio co godzine hehe humor sie psuje to staram sobie poprawic ale czasem nie umiem hehe a jeszcze dwa tygodnie temu mowilam "zero humorkow jak sie dobrze trzymam skad tyle optymizmu a tu nagle taki spadek:p

No ja jestem za tym aby starac sie szybko jak sie znajdzie druga połowke bo to jednak róznie w zyciu jest sama sie przekonałam. A jak sa jakies problemy zdrowotne to w mlodym wieku łatwiej o zdrowa ciaze. Tyle sie naoogladalam tych programow o in vitro tyle par ma problem jest to straszne..
Dokładnie my tak samo też się człowiek zastanawiał jak to będzie czy już jest dobry czas a może jeszcze pierwsze jakieś pieniądze odłożyć i zawsze jakies ale i by się oddalało więc podjęliśmy decyzję że już i nie ma co czekać żeby później jakiś problemów nie było właśnie a jakoś sobie poradzimy jak już dzieci będą :) teraz widzę wśród swoich znajomych ze kobiety coraz później decydują się na ciążę...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak u was z apetytem? Bo mam wrazenie, ze malo jem ..

Bierzecie wit d? Jak tak to jaka?
biore vitrum d3 forte- endokryniolog ta mi kazala i biore

ja dzis mama ciezki dzien- choroba mnie bierze, brzuch bolal tka strasznie ze az sie wystraszylam-wzielam nospe i polezalaqm i pomoglo. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

reklama
No mysle ze 25lat to juz czas na dzidziusia we mnie juz instynkt maciezynski sie obudzil maz starszy 7lat wiec tez jak najbardziej pragnal juz dziecko takze nie zastanawialismy sie zbyt dlugo :)

Do góry