Dużo Nas takich ;-) a razem z kilkoma innymi Niemcy, poza tym Anglia, Holandia jakies pytania?
Miała ktoras może ciążowe leginsy z H&M? Bo kusza mnie z racji, iż nie mam żadnych bez gumki w tym momencie, a te się juz nie nadają :/
Kryzys mam. Poważny. Przez czekanie na wizytę, poranne i wieczorne mdłości i R. cale dnie w pracy. Aktualnie ze sobą nie mieszkamy, widzieliśmy się w niedziele, a ja swiruje... nie lubię tęsknić, nie wiem jak wy wytrzymujecie takie długie rozlaki.
Ja też mam kryzysy teraz od siedzenia w domu sama, wcześniej z mężem praktycznie się nie rozstawalismy bo nawet pracowaliśmy na te same zmiany i na tym samym dziale a teraz jak idzie do pracy to normalnie odczuwam jakby wieczność go nie bylo. ..zostaje tylko skype z rodziną i ze znajomymi inaczej na pewno by było jakbym była w Polsce i ten czas by można sobie zagospodarować po galeriach sąsiadkach rodzinie i znajomych tu mi tego brakuje....takiej polskości i dlatego czasami łapie doła....ale pocieszam się że jest jeszcze ta motywacja na odkładanie kasy na domek i czekam na ten powrót to będzie dopiero cudowny moment mimo że to potrwa pewnie jeszcze parę lat ....no ale cóż taka przyszłość