reklama
okasia
Fanka BB :)
Raczej słabo z tym kontaktem, bo ciągle ma jakieś spotkania, a w hotelu będzie dopiero po 21. I to pewnie będzie moment żeby zamienić ze sobą dwa słowa.
Przechodziłam sobie dziś obok lustra, patrzę na brzuch i odruchowo wciągam, a tu nic
Przechodziłam sobie dziś obok lustra, patrzę na brzuch i odruchowo wciągam, a tu nic
moniczka2609
Kasiu teraz to tu nie ma już co wciągać hehRaczej słabo z tym kontaktem, bo ciągle ma jakieś spotkania, a w hotelu będzie dopiero po 21. I to pewnie będzie moment żeby zamienić ze sobą dwa słowa.
Mam często tak samo, że odruchowo próbuje wciągnąć a tu nicKasiu teraz to tu nie ma już co wciągać heh
BASIENKA 28
Tak, mozna :-) zamowilam ostatnio za 80 zl botki, dzis patrze i przecenione na46,90, mialam kupon jeszcze i wyszlo mi 35zl. To zamowilam :-) a tamte chyba zwroce :-)Basieńka a można zwrócić albo wymienić jak rozmiar nie odpowiada ?
Jest nas sporo ja akurat DEA ja zapytam z innej beczki jestem tu nowa , więc nie wiem czy w dobrym miejscu się udzielam - doradzcie ) a więc moje pytanie, czy jest tu jakaś Polska mamusia , która mieszka i będzie rodzić za granicą ? :>
reklama
nati92
A ja zapytam z innej beczki jestem tu nowa , więc nie wiem czy w dobrym miejscu się udzielam - doradzcie ) a więc moje pytanie, czy jest tu jakaś Polska mamusia , która mieszka i będzie rodzić za granicą ? :>
Dużo Nas takich ;-) a razem z kilkoma innymi Niemcy, poza tym Anglia, Holandia jakies pytania?
Miała ktoras może ciążowe leginsy z H&M? Bo kusza mnie z racji, iż nie mam żadnych bez gumki w tym momencie, a te się juz nie nadają :/
Kryzys mam. Poważny. Przez czekanie na wizytę, poranne i wieczorne mdłości i R. cale dnie w pracy. Aktualnie ze sobą nie mieszkamy, widzieliśmy się w niedziele, a ja swiruje... nie lubię tęsknić, nie wiem jak wy wytrzymujecie takie długie rozlaki.