Raczej chyba nie miałam żadnych problemów z jajnikami a ty z jakiego miasta ? Ania.To tylko Ci gratulowac, że od razu się udało a wcześniej zanim zaszlas w ciążę to miałaś jakieś problemy z jajnikami czy cos, czy byłaś zdrowa ? a jak masz na imię w ogóle ? A apropo miejscowości to jaka nazwa dokładnie, można znam
reklama
majku_2
Zaangażowana w BB
Koficzka połówkowe mam u swojego gina w 22tc (dzis mnie zapisywał) na tamto kazał mi sie umówić w 18 tc w poradni ale jestem dobrej myśli to tylko ryzyko póki co wszystko jest dobrze
A na co ma alergie synek?
Basieńka mam to samo zmiany temperatury okropne marzne albo sie dusze ...
A na co ma alergie synek?
Basieńka mam to samo zmiany temperatury okropne marzne albo sie dusze ...
To chyba teraz tak jest bo ja również odczuwam raz zimno raz ciepłoMacie moze uczucie zimna wieczorami, bo ja niestety tak. Albo mam na zmiane raz cieplo raz zimno jak przy menopauzie :-) Dzisiaj jak wracalam z zakupow to bylo mi tak duszno, ze oddechu nie moglam zlapac :-)
Wybacz za te pytania, po prostu pytam o zdrówko bo wiem z doświadczenia, że problemy z jajnikami znacznie utrudniają zajście w ciążę ... A reszta pytań wynika z tego, że również jestem z centralnej części Niemiec i także ok 50 km od Erfurtu, a dokładnie Eisenach aż nie wierzę hehe miło mi, MonikaRaczej chyba nie miałam żadnych problemów z jajnikami a ty z jakiego miasta ? Ania.
A gdzie pracowałas jeżeli mogę spytac ? Kiedyś z mężem mieszkaliśmy w EisenachWybacz za te pytania, po prostu pytam o zdrówko bo wiem z doświadczenia, że problemy z jajnikami znacznie utrudniają zajście w ciążę ... A reszta pytań wynika z tego, że również jestem z centralnej części Niemiec i także ok 50 km od Erfurtu, a dokładnie Eisenach aż nie wierzę hehe miło mi, Monika
Ja również tak mam, częściej mi zimno, ale to też chyba przez pore zimowaMacie moze uczucie zimna wieczorami, bo ja niestety tak. Albo mam na zmiane raz cieplo raz zimno jak przy menopauzie :-) Dzisiaj jak wracalam z zakupow to bylo mi tak duszno, ze oddechu nie moglam zlapac :-)
Angelikaaa
Fanka BB :)
Czy któraś z was będzie rodzic lub rodziła w Krakowie?
Ja na Ujastku i w sumie tez polecam
reklama