reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

To tylko Ci gratulowac, że od razu się udało :) a wcześniej zanim zaszlas w ciążę to miałaś jakieś problemy z jajnikami czy cos, czy byłaś zdrowa ? :) a jak masz na imię w ogóle :) ? A apropo miejscowości to jaka nazwa dokładnie, można znam :)
Raczej chyba nie miałam żadnych problemów z jajnikami :) a ty z jakiego miasta ? Ania.

reklama
Koficzka połówkowe mam u swojego gina w 22tc (dzis mnie zapisywał) na tamto kazał mi sie umówić w 18 tc w poradni ale jestem dobrej myśli to tylko ryzyko póki co wszystko jest dobrze
A na co ma alergie synek?

Basieńka mam to samo zmiany temperatury okropne marzne albo sie dusze ...

Raczej chyba nie miałam żadnych problemów z jajnikami :) a ty z jakiego miasta ? Ania.
Wybacz za te pytania, po prostu pytam o zdrówko bo wiem z doświadczenia, że problemy z jajnikami znacznie utrudniają zajście w ciążę ... A reszta pytań wynika z tego, że również jestem z centralnej części Niemiec i także ok 50 km od Erfurtu, a dokładnie Eisenach :) aż nie wierzę hehe :) miło mi, Monika :)

Wybacz za te pytania, po prostu pytam o zdrówko bo wiem z doświadczenia, że problemy z jajnikami znacznie utrudniają zajście w ciążę ... A reszta pytań wynika z tego, że również jestem z centralnej części Niemiec i także ok 50 km od Erfurtu, a dokładnie Eisenach :) aż nie wierzę hehe :) miło mi, Monika :)
A gdzie pracowałas jeżeli mogę spytac ? Kiedyś z mężem mieszkaliśmy w Eisenach ;)

Macie moze uczucie zimna wieczorami, bo ja niestety tak. Albo mam na zmiane raz cieplo raz zimno jak przy menopauzie :-) Dzisiaj jak wracalam z zakupow to bylo mi tak duszno, ze oddechu nie moglam zlapac :-)
Ja również tak mam, częściej mi zimno, ale to też chyba przez pore zimowa :p

hellevoet kochana a nagraj płytkę w trakcie badania dopłata chyba 20 zł i pamiątka na całe życie :)

majku na grzyby (ale nie wszystkie) za ciepły luty.....jak na zimę :(

reklama
Wiem Koficzka dramat z zimą... ja mam oas a ta cholerna leszczyna pyli od lutego jak nie ma mrozu i siedzę z czerwonymi oczami i katarem (pomijając notoryczne przeziębienie )

Do góry