słodka owsianka
Fanka BB :)
Ja mam zadyszke nawet jak siedze na kanapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja macica jest przyrośniętą do powłok brzusznych i przy dłuższym spacerze czuje jak mnie ciągnie z lewej stronyBasieńka nie mogę sobie wyobrazić nawet co przeżyłyście, szczęście w nieszczęściu że to nie wy miałyście ten wypadek.
Tak się zastanawiam i może moja macica tak przylega do powłok brzusznych że już to wszystko czuje. Kiedyś czytałam że po cc ona jest jakby przyklejona w miejscu cięcia. Dodatkowo dziś poczułam takie jakby otarcie a potem jakby ktoś palcem delikatnie dotknął, wzięłam detektor i dziecko idealnie w tym miejscu.
Koleżanka w drugiej ciąży tez czuła ruchy pod koniec 13 tygodnia, wtedy wydawało mi się to śmieszne. bo jakaś strasznie szczupła to ja nie jestem ona tez nie. Mam 178 cm wzrostu i w pierwszej ciąży brzuch minimalny bo córka chowała się wewnątrz mnie.