słodka owsianka
Fanka BB :)
A ja witamin nie biore i nie zamierzam . Poprzednio tez nie bralam, a wyniki mialam bardzo dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też bolało i to mocno, a katar miałam straszny, trudny do wydmuchania, więc wszystkie mięśnie się napinały. Uważaj na kaszel, jeśli jest silny to niech ci lekarz coś przepisze.Dziewczyny te co chorowały.. jak miałyście kaszel, kichałyście lub wydmuchiwałyście nos kłuło Was czasem w okolicy pachwin? :/ bo mnie wczoraj taki mocny ból złapał przy dmuchaniu nosa.. ale odpoczęłam i przeszło.. teraz się zamartwiam co to mogło być? może to więzadło macicy się naciągneło..
Mi z kolei laktator uratował życie.Po powrocie do domu ze szpitala dostałam nawału pokarmu, zrobiły się zastoje i guzy, gorączka blisko 40 stopni. Ból piersi ogromny, dziecko nie mogło ich chwycić, tak nabrzmiały.... Wystarczyło po troszeczku odciągnąć po kilka razy. Była to najlepsza decyzja, że laktator miałam kupiony wcześniej.Ja mimo ze jestem w czwartej ciazy nigdy laktaora nawet w rece nie mialam. Butelke kupilam jedna przy pierwszej ciazy i nigdy nie zostala uzyta . Smoczki kupowalam kazdemu, ale zaden nie chcial. Takze ja z takimi zakupami polecam poczkac. Wszystko mozna kupic o kazdej porze dnia i nocy wiec zawsze mozna wyslac szybko meza, a moze sie okazac ze wogole nie bedzie potrzebne
Co do imion to u mnie chyba już wybrane... Jedli chodzi o damskie imiona zawsze podobały mi się Amelka, nela, Alicja, ale są tak popularne... Wiec myślałam o melani lecz najbardziej stawiam na Elena.
Nela , Elena jak ślicznie [emoji173]️