reklama
majku_2
Zaangażowana w BB
asz ja wymiotowałam non stop i przestałam tydzień temu ale jak tylko mam lekki katar (o dużym nie wspomnę) to wracają (przez to co tam zatyka nos i spływa po gardle) i głownie właśnie wieczorem. A miałam tak że wymioty (nie mdłości) budziły mnie nawet o 2 w nocy.
Jeśli wymiotujesz (bardziej niż w "ciążowym" standardzie zbadaj tarczycę.
Jeśli wymiotujesz (bardziej niż w "ciążowym" standardzie zbadaj tarczycę.
BASIENKA 28
Fanka BB :)
A ile placilyscie za witaminy? Ja za prenatal z dha placilam 50 zl i starcza na miesiac :-)
Asiunia1988
Fanka BB :)
Majku możesz kupić dużo taniej witaminy np w internetowej aptece Gemini.
Te wielowitaminowe preparaty mają niska zawartość DHA, np Pregna ma 150 mg gdzie zapotrzebowanie u osoby która je mało ryb to 500 dlatego biorę też dodatkowo Omega med pregna DHA. Miesięcznie kosztuje mnie PP (niecałe 28 zł) i OM (niecałe 20 zł) czyli nawet 50 zł miesięcznie nie wychodzi. Ta apteka jest bardzo tania. Znajdziecie tam mnóstwo butelek, smoczków, rewelacyjnej jakości pieluchy, grzechotki gryzaki i wiele innych rzeczy.
Jeśli chodzi o butelki i smoczki to polecam firmę MAM, rewelacja.
Laktator elektryczny Medeli, ja ciągnęłam nim mleko prawie rok
Beata u nas też nikt nic nie wie A we wtorek zaczynam 15 tydzień
Te wielowitaminowe preparaty mają niska zawartość DHA, np Pregna ma 150 mg gdzie zapotrzebowanie u osoby która je mało ryb to 500 dlatego biorę też dodatkowo Omega med pregna DHA. Miesięcznie kosztuje mnie PP (niecałe 28 zł) i OM (niecałe 20 zł) czyli nawet 50 zł miesięcznie nie wychodzi. Ta apteka jest bardzo tania. Znajdziecie tam mnóstwo butelek, smoczków, rewelacyjnej jakości pieluchy, grzechotki gryzaki i wiele innych rzeczy.
Jeśli chodzi o butelki i smoczki to polecam firmę MAM, rewelacja.
Laktator elektryczny Medeli, ja ciągnęłam nim mleko prawie rok
Beata u nas też nikt nic nie wie A we wtorek zaczynam 15 tydzień
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Majku-syn Dennis wiez ze imiona obce ale mieszkamy w uk i wystatczy ze nazwisko sprawia problem staramy sie wybierac takie imiona zeby ani w UK ani w Pl nie sprawiały trudności wiec pewnie zostanie Noemi ze względu na pisownię.
Ja place jakos £10 za witaminy, kupuje te ktore polecila położna
Ja place jakos £10 za witaminy, kupuje te ktore polecila położna
reklama
ja za femibion natal2 plus place w gemini 35 zl.
gemini jest najlepsza- zamawiam pzrez neta i odbieram a jak za ponad 200 zl sie zamowi to kurier do domu gratis jest takze sie opalca naparwde.
ja butelki tommee tippee i bylam mega zadowolona- etraz tez bede ich uzywala. laktator awentu reczny mialam- moj nierozlaczny przyjaciel pzrez 4 miesiace a smoczki nuk u nas sie przyjely jako jedyne
gemini jest najlepsza- zamawiam pzrez neta i odbieram a jak za ponad 200 zl sie zamowi to kurier do domu gratis jest takze sie opalca naparwde.
ja butelki tommee tippee i bylam mega zadowolona- etraz tez bede ich uzywala. laktator awentu reczny mialam- moj nierozlaczny przyjaciel pzrez 4 miesiace a smoczki nuk u nas sie przyjely jako jedyne