reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
U nas tyle fajnie, ze m ma same nocki to z nim siedzial,a tak to moi rodzice. ;)
Teraz po przedszkolu zawsze mowi,ze nie chce do domu tylko do babci lub cioci :D

hej

Zaplanowalam na dzis tyle rzeczy i nic nie zrobilam, bo pogoda sie taka masakryczna rozkrecila, ze w koncu z domu nie wyszlismy, ale jutro mlody do p-la, a ja pozalatwiac wszystko. Mdlosci zanowu daja czadu, sa dni,z e jest luz, a le ostatanio normalnie juz przegiecie, zachcianki mam, ale staram sie nie miec jedynie jak mnie wlasnie mdlosci dopadaja to wtedy nie ma mocnych. Jakas dzis zmeczona jestem. Baaardzo mi sie piersi zaokraglily i zrobily sie twarde, az mi momentami przeszkladzaja hehe, ale za to maz zadowolony, bo nie bola i zrobily sie mega wrazliwe na plus oczywiscie, wiec szaleje :p Dziecie mi szaleje, przed walentynkami pojde na usg to moze sie ujawni

Basia super, ze obylo sie bez zabiegu, opoczywaj :)

Aneta kciukasy za staranka bedzie dobsie :)

Ja nigdy zadnego wybrzuszenia nie mialam, zadnego grejfruta i inne owocu :)

Spie normalnie tz czasem wstane raz do wc czasem 2x, ale nie wplywa to specjalnie na moje wysypianie sie.

Dziekuje dziewczyny za troske :-) teraz sie gorzej poczulam. Slabo mi i glowa mnie boli. Nawet nie mam sily corki wykapac. A mialam prasowac. MAM nadzieje, ze jutro bedzie lepiej :-)

Dziewczyny, stosowala któraś z Was na ból gardła *spam* gardlo? Jestem ciekawa czy skuteczne?
Czy polecacie coś innego bezpiecznego?
Jutro pójdę do lekarza żeby wykluczyć jakąś poważniejsza chorobę :(

reklama
Ja stosowalam *spam* i mi pomogl.

Co do predszkola to moi synowei tez chdza. Bardziej chdzilo mi o to ze nie chce zevy siedzieli po 9-10 h, a teraz siedza max 5 i jest git

Do góry