reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja tez temparatury nie mierze wiec nie wiem. A no to dobrze sama nie jestem meczace to wstawanie i czlowiek niewyspany ale co poradzic :p

Fluttershy - temp. jest podwyższona całą ciążę, dokładnie tak jak po owulacji jest.
Waha sie na poziomie ok 37st.
Warto o tym pamiętać, żeby nie spanikować, że jakiś stan podgorączkowy się zbliża.
Trzeba też oczywiście uważać bo łatwo się zaziębić.

Ja w nocy nie wstaję :p

Nati - ja tak nie miałam.

okasia - wow! No to jest postęp! :)

Matusiak jak tam? Bole sie pojawily?

Basienka jak sie czujesz?

Fajnie wam ja w pracy ledwo usiedze :(
Na szczęście dobrze :-) Jutro ide do pracy. 3 dni z rzedu. Jeszcze tam maluja i chyba bede siedziec na korytarzu, zeby tego nie wdychac. Sprzatania bedzie duzo, ale powiem szefowi, ze musze sie oszczedzac. :-) niech kogos wezmie do sprzatania. . .

Siedze w pracy i normalnie zasypiam a jeszcze trasa do domku i musze juniora zawieść na tenis. Czasami jestem sama na siebie zła ze postnowiłam ambitnie na razie pracować. Ale jutro wolne na wizyte u gin i cały przyszły tydzień też na urlopie. Potrzebuje słonca i ciepełka !!!!!

Ale mam dzis lenia, jak nigdy. Spiacy dzien. Corcia w przedszkolu, maz poszedl spac, bo malo spal po nocce. A ja siedze, ogladam tv i spiaca jestem. Obiadek ugotowalismy. Jeszcze musze poprasowac, ale nie mam sily. Moze wieczor :-)

ja po wizycie. jutro sienoakze czy moja opryszczka jest opryszczka i wtedy leki- mam juz wykupione.opryszczka pierwszy raz w zyciu w ciazy jest grozna do 12 tyg- mam sie nie denerwowac bo wplywu na to nie mam. a sters moze zaszkodzic

ankaka ja tez do prac wrocilam jak mama miala 7 meisiecy- chodzila do zlobka. i teraz bedzie podobnie tyle ze roczny macierzynski wiec bedzie mial skonczony roczek jak pojdzie do zlobka

reklama
ok, żurek zaakceptowany. Co prawda nie wiem czy jutro znów się skuszę, ale przynajmniej nie został zwrócony i obrzydzenia też nie odczuwam.

Co do nocy, to budzę się co kilka godzin, a to na siku, a to się pokręcić, a to zmienić miejsce spania. Czasem tak kilka razy wędruję z kołdrą między sypialnią a salonem, zdarzyło mi się też skończyć na dywanie.

Temperatura w ciąży jest podwyższona, więc nie masz się co martwić :)

kassia oby to nie była opryszczka! Dobrze, że w razie czego masz już leki, czytałam, że szybkie podjecie leczenia jest w stanie zniwelować zagrożenie nawet do zera. Najgorzej złapać opryszczkę i sobie z nią pochodzić

Do góry