reklama
Najgorsza jest opryszczka miejsc intymnych w ciazy. Ja aktualnie mam, ale ja juz z tysiac razy mialam takze, u mnie zima to norma.
A wy w pracy? Czy w domu siedzicie?
My już w domu do porodu
Właśnie próbuję wstać z łóżka i zaraz z mężem po bułeczki do sklepu pędzimy u nas też szaro i buro :/
w domu, na l4 jestem.Najgorsza jest opryszczka miejsc intymnych w ciazy. Ja aktualnie mam, ale ja juz z tysiac razy mialam takze, u mnie zima to norma.
A wy w pracy? Czy w domu siedzicie?
na 12 wizyta dzis
Jutro mam wizyte. Powiem jej co i jak.. wczoraj od 14 w pracy mnie brzuch juz bolal i nie przestal dopoki nie zasnelamankaka podziwiam Cię, ja byłam wkurzona, że muszę już siedzieć w domu, ale teraz zastanawiam się jak dawałam radę w pracy :/ Poszłam tam ostatnio na 6 godzin i było mi ciężko, do tego masa stresu. Solidnie odchorowałam tą wizytę.
słodka owsianka
Fanka BB :)
Ja tez w domu. Jestem na urlopie wychowawczym. Nawet nie wyobrazam sobie wrocic do pracy bo brakowaloby mi czsu spedzonymi z dziecmi. Nie wyobrazam sobie oddac dziecka na 9-10h do przedzkola. Wracalibysmy do domu, musialabym ogarnac oiad i zaraz zieci szly by spac. W ogole tego nie widze. Czas tak leci, dzieci tak szybko rosna. Niedlugo nie beda mnie juz tak potrzebowac. Wtedy zajme sie soba
reklama
niunia102
Fanka BB :)
Hej kochane a ja w pracy siedze :-) ale jecze tylko do konca miesiaca w marcu juz na zwolnienie pójdę :-)
I jak sie dziewczynki czujecie basienka, matusiak, moniczka i reszta ?
Ja czuje sie w miare dobrze nie mam apetytu ani zadnych zachcianek wszystko smakuje mi tak samo jem bo wiem ze musze dla dobra malenstwa czy ktoras z was tez tak ma ?
I jak sie dziewczynki czujecie basienka, matusiak, moniczka i reszta ?
Ja czuje sie w miare dobrze nie mam apetytu ani zadnych zachcianek wszystko smakuje mi tak samo jem bo wiem ze musze dla dobra malenstwa czy ktoras z was tez tak ma ?