reklama
moniczka2609
Fanka BB :)
No ja raz weszłam z ciekawości i wyszło, że będę mieć syna zobaczymy co wyjdzie
Fimka
Basia - mi z synem w kalendarzu wychodziła córka, teraz też wychodzi córka XD
ja tez własnie sprawdziłam mi wyszła córka zobaczymy chociaz u mnie jakies przeczucie mówi ze synek zobaczymy
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Dziewczyny czy każda z was bedzie chciała poznać płeć maluszka czy jest tu moze ktoś kto bedzie chciał mieć niespodziankę? Ja zawsze chciałam wytrzymać i mieć niespodziankę przy porodzie (mimo, że ja z tych niecierpliwych) i tak sie zastanawiam czy któraś z was tez tak ma, albo miała w poprzednich ciążach.
ja chyba chce wiedziec mąż już sie nie może doczekac aż sie dowie jednak najwazniejsze by było zdrowe a co bedzie i tak nie ma dla nas róznicy
Heromina
My chcemy wiedziec, przy pierwszym tez chcielismy.
Ja poki co niczym sie nie smaruje, bo w sumie nie wiem czym, a po drugie tez wlasnie przy synku dowiedzialam sie, ze takie smarowanie lepiej zaczac pozniej.
Testy Pappa mialam zaraz po prenatalnych
Erotyczne sny tez miewam, ale wtedy atakuje meza
Nabiegalam sie dzis, bo jutro moje dziecie ma bal karnawalowy, ktory mial byc w lutym i miala wisiec informacja z tygodniowym wyprzedzieniem, a tu Panie sobie wczoraj po poludniu wywiesily karteczke i dzien spedzilam na szukaniu stroju Wadera, ale mam, synek wniebowziety i to najwazniejsze.
Ja poki co niczym sie nie smaruje, bo w sumie nie wiem czym, a po drugie tez wlasnie przy synku dowiedzialam sie, ze takie smarowanie lepiej zaczac pozniej.
Testy Pappa mialam zaraz po prenatalnych
Erotyczne sny tez miewam, ale wtedy atakuje meza
Nabiegalam sie dzis, bo jutro moje dziecie ma bal karnawalowy, ktory mial byc w lutym i miala wisiec informacja z tygodniowym wyprzedzieniem, a tu Panie sobie wczoraj po poludniu wywiesily karteczke i dzien spedzilam na szukaniu stroju Wadera, ale mam, synek wniebowziety i to najwazniejsze.
reklama
okasia
ja też, chcialam wiedzieć najszybciej jak było to tylko możliwe. Moja mama już skompletowała pół wyprawki w neutralnych kolorach, a teraz zaczyna kupować słodkie chłopięce ubranka.Ja bym pypcia dostala, jakbym miała czekać do porodu, żeby dowiedzieć się co będzie...już nie mogę się doczekac ,kiedy lekarz dopatrzył się co tam jest