reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ania b współczuje złamanego palca!

Mrs hermit my zawsze łóżeczko w sypialni przy naszym łóżku- karmienie na żądanie daleko nie trzeba iść ;)

Aneta tulam….

wy o wyprawce- ja myslałam już o wózku -kilka przerobiłam na dwójce swojej a teraz sie waham , jak heromina napisała - zdrowy rozsądek! szkoda mi kasy nie wiadomo ile - zrozumiecie jak w pierwszą kupe wjedziecie hahahahaah a na poważnie wózek i chusta- podstawa, łóżeczko szczebelkowe mi sie sprawdziło dziecko sie nie obijało, karuzela pomysle pozniej kupie używkę pewnie postawie na fisher price miałam poprzednio i sie sprawdziła nie do zajechania, przewijak leżaczek przyjaciółki mi obiecały- jakoś to będzie :)

co do wątków- ledwo ten 1 nadrabiam ;) naprawdę, ale pewnie jak człowiek poprosi o rade to każda pomoże :)

co do opryszczki miałam 2 tyg temu -robiłam okłady ze sk w 3 dni zeszło, zasada taka jak sie ma którys raz nie ma powodów do zmartwień, jak pierwszy raz to kontaktować sie z ginem

dalej wymiotuje popołudniu spie...i czuje sie jak kapeć, uroki ciąży :D

reklama
Zjadlam teraz banana i znowu mi niedobrze. W pracy troche mnie meczylo, a w 1 ciazy tylko banany pomagaly mi, wiec co ciaza to inaczej :-) Ja na pewno po porodzie dokupie elektryczna hustawke, to ulatwi mi bardzo zadanie :-)

Czesc dziewczyny. Jestem strasznie padnieta po weekendzie. Synek konczyl 4 lata w sobotę i caly dzien goscie.
Moja mama z kuzynka przylecialy w piatek robiac nam wspaniala niespodziankę (mieszkam w holandii) przez co weekend byl niesamowicie udany. Niestety juz dzis musialy wracac.

Co do zakupów to na szczescie mam wszystko po starszym. Największy wydatek bedzie chyba na przewijak musze tylko pozbierac swoje rzeczy bo kolezanka pozyczyla dla malenstwa. Jezeli okaze się ze to dziewczynka to zostana jeszcze ciuszki do zorganizowania ale to zawsze da sie zorganizować. Pozdrawiam

Moja mama wiedziała już wcześniej, a wczoraj przy okazji Dnia Babci dowiedziała się teściowa. Synuś dał babci laurkę od siebie i "małego ktosia", wkleiliśmy zdjęcie z usg ;-). Ale niestety niespodzianka była troszkę spalona, bo mały wiedział o dzidziusiu od poniedziałku i we wtorek u babci wypalił: " A mama ma coś w brzuszku, ale nie powiem ci co, bo to tajemnica, jak ci powiem to nie będzie niespodzianki" :p Więc myśle, że teraz już wieści same się rozejdą. Maż już w pracy mówił, u mnie jeszcze nikt nie wie.

Haha alevsie usmialam. Moj synek stwierdzil ze tez ma baby w brzuchu hahaha

U nas do kupienia chyba bedzie tylko wózek i ciuszki te najmniejsze, jesli bedzie dziewczynka bo jak chłopak to prawie wszystkie ciuszki bede musiała kompletować

ja mam wszytsko dla dziewcyznki, tylko karuzele do lozeczka musze kupic bo popzrednia mi sie zepsula. jesli bedze chlopiec to tylko ciuszki :)

reklama
Do góry