reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

happymum twoja ciąża jest chyba tydzień starsza równo od mojej, jak to zaczynasz 14tc chyba że od usg liczysz nie od om?

reklama
Hej wszystkim. Ja wlasnie zaliczylam wizytę u ogolnego. Jestem na wtorek umowiona na pobranie krwi. Mam mieć ten szczegółowy rozmaz czy jakos tak nie pamietam jak to sie nazywa po polsku. No i badanie tsh i usg tarczycy bo mam caly czas chrypke i bol szyji na dole i te nieszczesne węzły chlonne. Normalnie mam stracha ze cos jest nie tak :(

happymum no rozumiem :) ja z usg mam termin 01.08 bo ciąża ostatnio była tydzień starsza ale ja i tak liczę nadal tygodnie według om. Zobaczymy jaki termin pokaże na wizycie następnej.

reklama
Jakie mialyscie pomysly zeby powiedziec rodzince o ciazy. My zrobilismy koszulke dla starszego z napisem "juz niedlugo bede starszym bratem" ciekawe czy sie ktos zorientuje. Akurat jutro wyprawiamy urodziny starszego wiec jest fajna okazja do przekazania dobrych wiesci

Moja mama wiedziała już wcześniej, a wczoraj przy okazji Dnia Babci dowiedziała się teściowa. Synuś dał babci laurkę od siebie i "małego ktosia", wkleiliśmy zdjęcie z usg ;-). Ale niestety niespodzianka była troszkę spalona, bo mały wiedział o dzidziusiu od poniedziałku i we wtorek u babci wypalił: " A mama ma coś w brzuszku, ale nie powiem ci co, bo to tajemnica, jak ci powiem to nie będzie niespodzianki" :p Więc myśle, że teraz już wieści same się rozejdą. Maż już w pracy mówił, u mnie jeszcze nikt nie wie.

Do góry