niunia102
Fanka BB :)
Mika masakra to co piszesz o lekarzach oni powinni dzialac a nie shematem leciec trzymaj sie wierze ze bedzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mas zracje tylko naparwde lez plackiem i nie tylko dzis ale pzrez kolejne dnidlatego mam juz awersje do tego szpitala, w drugim niestety nie ma oddzialu ginekologicznego. Ale mniej więcej wiem który lekarz jest kompetentny i po prostu pójdę prywatnie, 100zl nie zbiednieje a będę spokojna a dzis cały dzień plackiem będę leżeć. Jutro wszystko sie okaże, wierze ze będzie dobrze w końcu nic mnie nie boli, krew się nie leje wiec nie może być zle
Detektor tętna to takie urządzonko które przykładasz sobie do brzusia i możesz usłyszeć bicie serduszka maleństwa. Na dniach do mnie przyjdzie to powiem czy coś słychać