reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

A ja dziś z przygodami. Chrzciny ok, obiad po tym też ok, nawet dobrze się czułam. Mąż cały czas trzymał mnie za rękę żebym się nie przewróciła na śliskim chodniku. Wróciliśmy do domu,a że w restauracji cała przesiąkłam zapachem jedzenia to poszłam się wykąpać i wychodząc z wanny zakręciło mi się w głowie, upadłam. Właściwie wpadłam w kosz na pranie, piersiami uderzyłam w wannę, policzkiem w kosz. Efekt: warga przebita na wylot, policzek i oko podbite, krwiak, sutek stłuczony, żebra też. Dwa szwy od wewnętrznej strony jamy ustnej, na zewnątrz na szczęście tylko stripy zbliżające brzegi rany. Szczęście, że zęby całe.

A miałam zostać w domu i oddać się błogiemu leżeniu przez cały dzień.
Oj to przeszlas:(
Teraz duzo odpoczywaj

reklama
Pewnie, okropnie się denerwowałam. Teraz czeka mnie wizyta u neurologa. Dziś od rana cierpię na bezsenność po wieczornych emocjach i doczytałam się w internecie, że takie zachwiania równowagi czy nawet omdlenia są czymś w miarę normalnym w ciąży.

Jutro ginekolog jestem ciekawa bardzoooo, pewnie już dokładnie zobaczę małego czlowieczka ;-)
trzymam kciuki, napewno bedzie pzrepieknie widac wszytsko. daj znac po

Ja jutro usg genetycznie i papp-a ;)
tez trzymam kciuki i daj znac jak bedzie po

Powodzenia jutro! Daj znac jak poszlo.

Ja jeszcze tydz. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.
kiedy masz ? ja 28 stycznia :p
A ja dziś z przygodami. Chrzciny ok, obiad po tym też ok, nawet dobrze się czułam. Mąż cały czas trzymał mnie za rękę żebym się nie przewróciła na śliskim chodniku. Wróciliśmy do domu,a że w restauracji cała przesiąkłam zapachem jedzenia to poszłam się wykąpać i wychodząc z wanny zakręciło mi się w głowie, upadłam. Właściwie wpadłam w kosz na pranie, piersiami uderzyłam w wannę, policzkiem w kosz. Efekt: warga przebita na wylot, policzek i oko podbite, krwiak, sutek stłuczony, żebra też. Dwa szwy od wewnętrznej strony jamy ustnej, na zewnątrz na szczęście tylko stripy zbliżające brzegi rany. Szczęście, że zęby całe.

A miałam zostać w domu i oddać się błogiemu leżeniu przez cały dzień.
bozeeeeeeeeeee. dobzre z etylko tak sie to skonczylo. teraz lez i odpoczywaj. zachwiania rownowagi to normalne w ciazy.a wizyta u neurologa z tego powodu wlasnie? to nie martw sie nawet na spokojnie

ersiami uderzyłam w wannę, policzkiem w kosz. Efekt: warga przebita na wylot, policzek i oko podbite, krwiak, sutek stłuczony, żebra też. Dwa szwy od wewnętrznej strony jamy ustnej, na zewnątrz na szczęście tylko stripy zbliżające brzegi rany. Szczęście, że zęby całe.

okasia no aż mnie zmroziło jak przeczytałam. Dzisiaj koniecznie leż.

happymum20 - napisz koniecznie jak po wizycie. Ja usg genetyczne mam dopiero 5 lutego i juz nie moge się doczekać.

U mnie weekend bez mocy. Nawet podniesienie ręki sprawia mi problem. Brak apetytu i wizyty w łazience i kolejne 0,5 kg mniej. Musze iść do sklepu kupić coś na obiad i nie mam pomysłu co to zrobić :(

Ja dzisiaj tez mam wizytę a genetyczne 29.01. Jak pamietam z pierwszej ciąży to juz chyba na tych genetycznych będzie można zobaczyć czy chłopczyk czy dziewczynka :-)?

Mi się wydaje, że ciut za wcześniej na podgląd płci, ale może się mylę
Karolkaga a w którym jesteś tyg ? Ja mam genetyczne 4 lutego i u mnie będzie to 13 tydz

reklama
Beata-mi powiedzieli ze przy dobrych wiatrach(czyli wielkosc dziecka w normie,ulozenie i oczywiście sprzet) po zakończonym 12tc jest możliwość rozpoznania prawdopodobnej plci
Więc trzymam kciuki zeby u mnie maleństwo dzis sie pokazało :)

Do góry