reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Po 35 rz sa darmowe ;) oczywiscie prenatalne usg kiedy bada sie przegrode nosowa i przeziernosc karkowa jest darmowe na nfz dla kazdej ciezarnej bez wzgl na wiek

reklama
Ja budzę się z mdłościami i najpierw musze napic sie wody małymi łykami,dopiero wtedy mogę cos zjeść. Ale i tak teraz przynajmniej mogę bez problemu lodówkę otworzyc i mnie nie cofa

Lodówka to moja zmora, tyle razy mąż ją mył w przeciągu tych kilku tygodni a i tak mam od niej odruch wymiotny bez względu na porę dnia. Zresztą cała kuchnia to moja zmora.

Co do jedzenia to dalej mam z tym problem. Kiedyś nie jadałam śniadać, też rosły mi w ustach. Teraz budzę się okropnie głodna, jak nie zdążę czegoś szybko zjeść to kończy się wymiotami.

Mam do Was pytanie. Strasznie łamią mi się paznokcie i mam na nich spore białe przebarwienia. Wyczytałam, że to może być przez niedobory wapnia spowodowane ciążą. Czy mogę w ciąży przyjmować suplementy diety? Polecacie jakieś konkretne preparaty?

Okasia najlepiej zapytaj swojego ginka on dobry preparat poleci. Ja np wapn mam z kwasem foliowym w femibionie.

Mi mdlosci minęły mam duzy apetyt. Z tym ze wracam dzis do pracy i jak nosze dania to nie wiem jak zareaguje na tyle mocnych zapachów. Mam nadzieje ze dam rade.

reklama
Do góry