reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Poszukaj lekarza w tym drugim szpitalu. Moja koleżanka zaczęła rodzić w ubiegłą niedzielę o 16, a maluch przyszedł na świat dopiero we wtorek o 8 rano. Błagała o cesarkę i dopiero we wtorek rano ją zrobili, strasznie się umęczyła. Jeśli ciąża przebiega bez komplikacji to nie ma potrzeby, żeby prowadził ją ordynator. Poza tym może uda się trafić na bardziej rozmownego lekarza.

reklama
Jak czytam wasze historie dziewczynki o stratach to strasznie sie boje czy z moja dzidzia Wszystko ok.
wszystkie sie boimy ale jeszce troche i bedzie wieksza pewnosc ze ok wszytsko.
odebralam wyniki i jest ok- na szczescie. tylko ta tarcztyca ale z tym sobie poradze- wizyta umowiona wiec luz.
u nas bialo- bylam z mala na sankach nawet :p

margeritta
z jakiej czesci gdanska jestes?

Ostatnia edycja:
Aneta_ck czy po nicku można wnioskować ze jesteś z Kielc? Jeśli tak to znam świetnego lekarza jeśli byś potrzebowała do pytaj :)

Kochan dzięki. Niestety nie skorzystam bo kieszkam w Niemczech. Ale z tym nikiem masz racje bo w kieleckim sie urodzilam a dodatkowo topierwsza i ostatnia literka mojego nazwiska;) mialo byc połączenie:D ale jeszcze raz dzięki

piszecie o badaniach- ja w 1i 2 ciąży też wielu rzeczy nie musiałam, i jaki szok że HIV obowiązkowy.... uważam że jak obowiązkowy to i darmowy powinien być, no ale realia.... ja dziś na krwi byłam do badań prenatalnych- pielęgniarka robiła kilka wkłuć zanim się wkłuła....a za tydzień prenatalne (na nfz z racji że tak ujmę peselu mam darmowe badania)

Heromina - sklep Baby Center sprzedajemy głównie ubranka hiszpańskiej firmy Mayoral ;)

Dziewczyny ja mam skierowanie na następujące badania :
glukoza
morfologia
bad ogólne moczu
USR (VDRL)
HBs

te dwa ostatnie to nie mam pojęcia co to i ciekawe ile w całości będzie koszt, bo prywatnie (lekarz prywatny)
Oprócz kwasu foliowego bierzecie coś jeszcze dodatkowo ???
Nie mam mdłości i nic z tych rzeczy ale mam duży problem, ponieważ nie umiem sie przełamać
żeby jeść śniadanie, no po prostu jedzenie rośnie mi w buzi :(
zły nawyk ale nie jadam rano , dopiero w pracy ok.12-13,
straszne to jest wiem, ale cóż zrobić :(
ech ...
z takich objawów to jedynie bolesne piersi mam, baardzo bolą, nic poza tym,
dlatego czasem nie dowierzam że tam w brzuszku mały lokator jest, tak jak pisałam wcześniej,
przekona mnie dopiero bicie serduszka ♥

Któraś z dziewczyn pytała o dzieci, no ja wcześniej już pisałam że mam już dwoje w domu
Nicolę 18lat i Dawidka 12lat :)

W tygodniu czytam forum późnym wieczorem jak nikogo już tu nie ma hihi,
w weekendy będę wpadać i w ciągu dnia :)

nie badanie prenatalne wręcz odwtornie piszą ze po 35 roku. ja mam skończone 37 w listopadzie i mój lekarz nic jeszcze o nich nie mówił. chyba się zapytam we wtorek.

a macie rano tak ze budzicie siw strasznie głodne a potem zjecie pół kromki chleba i już pełne jesteście? ?

reklama
Do góry