Dominika81
Fanka BB :)
niunians - i jeszcze glukozę dodaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha dobrze koleżanka powiedziała ale co prawda to prawda, dobry lekarz to połowa sukcesu. Każda przyszła mamusia czuje się bezpieczniej.margeritta tak, to pierwszy sen z dzieckiem, ale raczej dziecka było w nim mało, przeważał lęk :/
moniczka ja też jestem bardzo zadowolona z lekarza. Kiedyś koleżanka mi powiedziała, że jak chcę się starać o dziecko to powinnam znaleźć dobrego lekarza, wtedy odpowiedziała, że wolałabym mieć dziecko z mężem, a nie z lekarzem , ale teraz rozumiem o co jej chodziło. Dobry, empatyczny lekarz to podstawa, zwłaszcza w pierwszej ciąży, kiedy wszystko jest nowe i budzi niepokój.