reklama
aniab38
Fanka BB :)
Ja też mam lekarza zaufanego, pierwszy raz do niego trafiłam przed laty jak byłam z córką w ciąży
i tak już zostałam, nie szukam innego bo po co.
Fajnie mi teraz na tej pierwszej wizycie powiedział że nie będzie mnie męczyć więcej niż to konieczne
i tak już zostałam, nie szukam innego bo po co.
Fajnie mi teraz na tej pierwszej wizycie powiedział że nie będzie mnie męczyć więcej niż to konieczne
moniczka2609
Cudowne maleństwo :*
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Hej. Ja wczoraj mialam wizyte ale opis i udjecie wrzucilam do watku wizytowego ulzylo mi Jak zobaczylam brykajacego maluszka.
Czuje sie fatalnie...niech juz nadejdzie ten drugi trymestr.
Czuje sie fatalnie...niech juz nadejdzie ten drugi trymestr.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Tuptup-u nas dowiedzili sie w 9tc w wigilie ale serducho juz widzielusmy wcześniej.
Ja właśnie smigam mojego malego zaprowadzic do przedszkola pozniej mnie czeka góra sprzatania bo ostatnie 2 dni sobie odpuscilam
Ja właśnie smigam mojego malego zaprowadzic do przedszkola pozniej mnie czeka góra sprzatania bo ostatnie 2 dni sobie odpuscilam
Tuptup-u nas dowiedzili sie w 9tc w wigilie ale serducho juz widzielusmy wcześniej.
U mnie do 9 tc jeszcze chwilka wizytę mam 14.01 więc myślę że już po tym terminie będę obnosić swoje szczęście na prawo i lewo
Mika06
czesc dziewczyny! Ja w szpitalu :/ zauwazylam dzis plamienie brązowe takie dość jasne, no i poleciałam na up. Zrobili mi usg, dzidziuś jest i rozwija sie prawidłowo, serduszko bije, zauważyli małego krwiaczka i możliwe ze to on sie opróżnia. Albo sie przemęczyłam. Na razie zostane na obserwacji. Ale uspokoilam sie gdy zobaczyłam fasolkę. Bo jak jechałam samochodem to juz cala zaryczana bylam...
trzymaj sie. napewno ejstes pod dobra opiekaczesc dziewczyny! Ja w szpitalu :/ zauwazylam dzis plamienie brązowe takie dość jasne, no i poleciałam na up. Zrobili mi usg, dzidziuś jest i rozwija sie prawidłowo, serduszko bije, zauważyli małego krwiaczka i możliwe ze to on sie opróżnia. Albo sie przemęczyłam. Na razie zostane na obserwacji. Ale uspokoilam sie gdy zobaczyłam fasolkę. Bo jak jechałam samochodem to juz cala zaryczana bylam...
reklama
niunia102
Trzymaj sie bedzie bobrze jestes pod opieka specjalistow trzymam kciuki zeby szybko było wszystko okczesc dziewczyny! Ja w szpitalu :/ zauwazylam dzis plamienie brązowe takie dość jasne, no i poleciałam na up. Zrobili mi usg, dzidziuś jest i rozwija sie prawidłowo, serduszko bije, zauważyli małego krwiaczka i możliwe ze to on sie opróżnia. Albo sie przemęczyłam. Na razie zostane na obserwacji. Ale uspokoilam sie gdy zobaczyłam fasolkę. Bo jak jechałam samochodem to juz cala zaryczana bylam...