reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Mrs-mam zadyszke nawet jak nic nie robie:/
A fasolka sliczna :)
Ja dzis 10+1 za 2 tyg usg.

Ja dzis umieram...wrocil do mnie stary ból krzyża...zdarza mi sie co kilka miesięcy od czau wypadku gdy mialam 13lat...no wiec ból ze ruszać sie nie moge a nogi cierpna od kolan w górę...w porównaniu z tym dolegliwości ciążowe to bajka
o matko niedobrze. odpoczywaj

reklama
Kolejne usg umówione na 23 stycznia. Strasznie się cieszę, uwielbiam oglądać dziecko na monitorze, a potem oglądać zdjęcia :) Dla mnie maluch wygląda już na pełnoprawnego człowieka! Umówiłam się też na test pappa, zobaczymy czy dziecko jest zdrowe.

Kiedy najwcześniej widać na usg płeć dziecka?

Ale dzisiaj mam okropny dzień wstałam z okropnym bólem głowy i cały dzień mnie boli i przez ten ból cały czas jest mi nie dobrze i na dodatek dzisiaj zmarła moja kochana babcia:sad: już mam dość dzisiejszego dnia :sad:

Ale dzisiaj mam okropny dzień wstałam z okropnym bólem głowy i cały dzień mnie boli i przez ten ból cały czas jest mi nie dobrze i na dodatek dzisiaj zmarła moja kochana babcia:sad: już mam dość dzisiejszego dnia :sad:
bardzo mi przykro,uwazaj na siebie
Kolejne usg umówione na 23 stycznia. Strasznie się cieszę, uwielbiam oglądać dziecko na monitorze, a potem oglądać zdjęcia :) Dla mnie maluch wygląda już na pełnoprawnego człowieka! Umówiłam się też na test pappa, zobaczymy czy dziecko jest zdrowe.

Kiedy najwcześniej widać na usg płeć dziecka?
dokladnie nie wiem 16-17 tydz

Okasia koleżanka dowiedziała sie o płci juz w 13 Tyg, była w szoku, ale potwierdziło sie. U mnie lekarka mówi koło 16 tygodnia ;) tym razem pewnie tez tak bedzie.
Ewelina przykro mi :( Trzymaj sie!
Cały dzień telepie sie z zimna... A w mieszkaniu 23 stopnie, a ja pod kocem a i tak mu zimno. W ogóle odkąd jestem w ciazy to ciagle mi zimno. Kto ma tak samo? ;)

ja też mam drgawki, cały czas kołderka, kocyk i skarpety. Wcześniej włączałam zimą ogrzewanie tylko minimalnie, bo było mi duszno, teraz lubię się pogotować zwłaszcza pod prysznicem, choć wiem, że nie powinnam.

Ja mam naprzemiennie, raz drgawki i zimno raz mi strasznie gorąco. No i te mdłości. Nie moge patrzec na jedzenie i picie i codziennie jest gorzej. Z jednej strony sie ciesze bo to normalne a z drugiej juz bym chciala ten pierwszy trymestr miec za sobą.
Dziewczyny czy macie czasami jeszcze takie bole brzucha jakby na miesiaczke? Mi sie ostatnio zdaza jakos tak i nie wiem czy to normalne czy mam isc do lekarza

Ale dzisiaj mam okropny dzień wstałam z okropnym bólem głowy i cały dzień mnie boli i przez ten ból cały czas jest mi nie dobrze i na dodatek dzisiaj zmarła moja kochana babcia:sad: już mam dość dzisiejszego dnia :sad:[/QUOTE

Wyrazy współczucia Ewelina

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aneta, ja mam codziennie bóle jak miesiączkowe czasem nawet takie bóle jak przy rozwolnieniu, Tak podobno ma być, organizm dostosowuje się do ciąży. Tego też przed zajściem nie wiedziałam :/

Do góry