reklama
nati92
Fanka BB :)
Dominika81 - czyli mówisz, ze to przejdzie po I trymestrze? Bo ja dluzej chyba nie dam rady :-(
Ja cala noc się budziłam... na siusiu, z bólu gardła, za gorąco. Rano wstalam z dalszym bólem gardła i katarem. Leczę się magicznym syropkiem, polecam! Ja w ogóle nigdy nie stosuje żadnych leków, wszystko naturalnie, a teraz to w ogóle wiadomo, ze im mniej chemii, tym lepiej. Więc w razie problemów polecam zmiksować 4 cytryny, pól główki czosnku, pęczek pietruszki i miód według uznania. I w leczeniu i zapobiegawczo działa cuda. Zjadać po ok. 6 łyżeczek dziennie.
Ja cala noc się budziłam... na siusiu, z bólu gardła, za gorąco. Rano wstalam z dalszym bólem gardła i katarem. Leczę się magicznym syropkiem, polecam! Ja w ogóle nigdy nie stosuje żadnych leków, wszystko naturalnie, a teraz to w ogóle wiadomo, ze im mniej chemii, tym lepiej. Więc w razie problemów polecam zmiksować 4 cytryny, pól główki czosnku, pęczek pietruszki i miód według uznania. I w leczeniu i zapobiegawczo działa cuda. Zjadać po ok. 6 łyżeczek dziennie.
no zobaczymy jak przyjdzie- 2 zamowilam w roznych kolorach zobaczymy bo juz naparwde w nocy mi ciezkokassia świetny miałam podobny na ćwiczenia- super trzyma i ta wygoda....
ja kupilam *spam* syrop i tabletki na gardloDominika81 - czyli mówisz, ze to przejdzie po I trymestrze? Bo ja dluzej chyba nie dam rady :-(
Dziś po południu mam wizytę i już się nie mogę doczekać. Odebrałam dziś wyniki i trochę mam za dużo erytrocytów, ale nie w osadzie,więc się nie denerwuje za bardzo. Trzeba żurawinę zakupić, bo myślałam, że często chodzę siusiu przez ciąże,a tu chyba jakaś infekcja pęcherza pewnie lekarz jakiś urospt mi zapisze...
Co do stanika, to ja już tylko jeden mogę nosić, bo wszytskie inne mnie tak uwierają, ze masakra!
trzymam kciuki za wszystkie wizyty!
Co do stanika, to ja już tylko jeden mogę nosić, bo wszytskie inne mnie tak uwierają, ze masakra!
trzymam kciuki za wszystkie wizyty!
Dominika81
nati92 - niektóre dolegliwości przechodzą po 12 tygodniu (szczególnie wymioty I nudności, napady gorąca), ale nie wszystkie niestety... np. bieganie na siusiu w nocy - im dalej to gorzej niestety, im większy dzidziuś to bardziej uciska na pęcherz... I może przyjść zgaga
oj, ja w biuście tez już mam +2 numery. powyciągałam I poprałam moje staniki do karmienia I w nich chodzę I jest super
proponuję tez spać w staniku - mniejsze ryzyko rozstępów na piersiach
oj, ja w biuście tez już mam +2 numery. powyciągałam I poprałam moje staniki do karmienia I w nich chodzę I jest super
proponuję tez spać w staniku - mniejsze ryzyko rozstępów na piersiach
hahaha mimo zlego samopoczucia oplulam ekranMnie
To moja pierwsza ciąża i muszę przyznać, że nie sądziłam, że jest tak ciężko. Zawsze rozmowy o ciąży kobiet w rodzinie czy koleżanek były takie sielskie, że wicie gniazda, że ruchy dziecka, nigdy o dolegliwościach, chyba, że o takich jak ból kręgosłupa czy puchniecie stóp :/ To jest dopiero marketing :/
reklama
Fimka
dla odmiany czasem jest też smak znieczulenia dentystycznego :/
O to, to. Też takie coś odczuwam :/
Nati - świetny sposób na syrop. Robię podobny, z tym, że zamiast pietruszki dodaję z 5-6cm świeżego korzenia imbiru
Ewix - &&& jutro za wizytę, ja też mam
Dziewczyny, czemu nie chcecie ustawić sobie suwaczka?
Podsyłam stronkę, bo może nie wiecie
http://www.suwaczki.com/
Będzie nam łatwiej pisać, wiedząc który tc u której
Ostatnia edycja: