reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

i ja muszę stanik sportowy zakupić

ania b- różnica duża, ale i zrozumienie większe będzie, wierzę że przyjmą wiadomość o rodzeństwie jak najlepiej!

kassia u mnie z rana też taka temperatura była- kosmos!

reklama
Dominika81 - czyli mówisz, ze to przejdzie po I trymestrze? Bo ja dluzej chyba nie dam rady :-(
Ja cala noc się budziłam... na siusiu, z bólu gardła, za gorąco. Rano wstalam z dalszym bólem gardła i katarem. Leczę się magicznym syropkiem, polecam! Ja w ogóle nigdy nie stosuje żadnych leków, wszystko naturalnie, a teraz to w ogóle wiadomo, ze im mniej chemii, tym lepiej. Więc w razie problemów polecam zmiksować 4 cytryny, pól główki czosnku, pęczek pietruszki i miód według uznania. I w leczeniu i zapobiegawczo działa cuda. Zjadać po ok. 6 łyżeczek dziennie.

Dominika81 - czyli mówisz, ze to przejdzie po I trymestrze? Bo ja dluzej chyba nie dam rady :-(
Ja cala noc się budziłam... na siusiu, z bólu gardła, za gorąco. Rano wstalam z dalszym bólem gardła i katarem. Leczę się magicznym syropkiem, polecam! Ja w ogóle nigdy nie stosuje żadnych leków, wszystko naturalnie, a teraz to w ogóle wiadomo, ze im mniej chemii, tym lepiej. Więc w razie problemów polecam zmiksować 4 cytryny, pól główki czosnku, pęczek pietruszki i miód według uznania. I w leczeniu i zapobiegawczo działa cuda. Zjadać po ok. 6 łyżeczek dziennie.
ja kupilam *spam* syrop i tabletki na gardlo

Dziś po południu mam wizytę i już się nie mogę doczekać. Odebrałam dziś wyniki i trochę mam za dużo erytrocytów, ale nie w osadzie,więc się nie denerwuje za bardzo. Trzeba żurawinę zakupić, bo myślałam, że często chodzę siusiu przez ciąże,a tu chyba jakaś infekcja pęcherza :( pewnie lekarz jakiś urospt mi zapisze...

Co do stanika, to ja już tylko jeden mogę nosić, bo wszytskie inne mnie tak uwierają, ze masakra!

trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

nati92 - niektóre dolegliwości przechodzą po 12 tygodniu (szczególnie wymioty I nudności, napady gorąca), ale nie wszystkie niestety... :-) :):wink: np. bieganie na siusiu w nocy - im dalej to gorzej niestety, im większy dzidziuś to bardziej uciska na pęcherz... :wink: I może przyjść zgaga

oj, ja w biuście tez już mam +2 numery. powyciągałam I poprałam moje staniki do karmienia I w nich chodzę I jest super :yes::-D
proponuję tez spać w staniku - mniejsze ryzyko rozstępów na piersiach :rofl2:

Mnie

To moja pierwsza ciąża i muszę przyznać, że nie sądziłam, że jest tak ciężko. Zawsze rozmowy o ciąży kobiet w rodzinie czy koleżanek były takie sielskie, że wicie gniazda, że ruchy dziecka, nigdy o dolegliwościach, chyba, że o takich jak ból kręgosłupa czy puchniecie stóp :/ To jest dopiero marketing :/
hahaha mimo zlego samopoczucia oplulam ekran

reklama
dla odmiany czasem jest też smak znieczulenia dentystycznego :/

O to, to. Też takie coś odczuwam :/

Nati - świetny sposób na syrop. Robię podobny, z tym, że zamiast pietruszki dodaję z 5-6cm świeżego korzenia imbiru ;)

Ewix - &&& jutro za wizytę, ja też mam :)

Dziewczyny, czemu nie chcecie ustawić sobie suwaczka?
Podsyłam stronkę, bo może nie wiecie :)
http://www.suwaczki.com/
Będzie nam łatwiej pisać, wiedząc który tc u której ;)

Ostatnia edycja:
Do góry