reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ewelina- tak jak dziewczyny piszą może to być cholestaza a może masz jak ja w pierwszej ciąży ze skóra na całym ciele mi się naciagala i to powodowało swędzenie też mam bardzo suchą skórę i jak o nią należycie nie nawilzam to nie dość wyglądam jakbym na całym ciele miała łupież to jeszcze swedzi.

Okasia- współczuję tego samopoczucia... wiem jak się czujesz bo u mnie bardzo podobnie :( też mam w buzi jak w trampku... myje zeby non stop, w ogóle wszystko co jem ma gorzki posmak to jest okropne!

Dominika- współczuję mdłości, oby to jednorazowe doświadczenie.

Ja jutro wizyta u ginekologa, już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Bąbelka :)
A 12.01 sporo z nas ma wizytę ja wtedy idę na ust genetyczne :) może poznam płeć maleństwa :)

reklama
Dziewczyny ja nie moge zle sie czuje ... wszystko mnie denerwuje nawet to ze jestem w ciazy . Dzis rano wrocilam do Uk chce mi sie wymiotowac boli mnie glowa czuje sie wyzuta wymietolona i zwalcowana jak ma to tak wygladac jak dzis ja nie wiem jak podolam

Hamaczek u mnie to samo a dwulatek koło mnie biega. Dobrze ze maz byl teraz dwa tyg w domu i ja dwa tyg wolnego mialam bo bym padła.
Mi tez nic nie smakuje poza bułką z jajkiem ogorkiem majonezem albo pomidorem i cebulką. Reszta moze nie istnieć bo smkuje wszystka taka gumą okropna bleee

reklama
Mnie cofa na wszystko, ale jak jesteśmy w gościach to mam większą tolerancję i nawet w miarę jem. Tylko wrócimy do domu i znów się zaczyna. Można oszaleć.

Ja mam w ustach taki orzechowy posmak, ale nieprzyjemny, dla odmiany czasem jest też smak znieczulenia dentystycznego :/ I niestety mam to cały czas bez znaczenia czy jestem po posiłku czy na głodzie.

To moja pierwsza ciąża i muszę przyznać, że nie sądziłam, że jest tak ciężko. Zawsze rozmowy o ciąży kobiet w rodzinie czy koleżanek były takie sielskie, że wicie gniazda, że ruchy dziecka, nigdy o dolegliwościach, chyba, że o takich jak ból kręgosłupa czy puchniecie stóp :/ To jest dopiero marketing :/

Do góry