reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Ewelina- tak jak dziewczyny piszą może to być cholestaza a może masz jak ja w pierwszej ciąży ze skóra na całym ciele mi się naciagala i to powodowało swędzenie też mam bardzo suchą skórę i jak o nią należycie nie nawilzam to nie dość wyglądam jakbym na całym ciele miała łupież to jeszcze swedzi.

Okasia- współczuję tego samopoczucia... wiem jak się czujesz bo u mnie bardzo podobnie :( też mam w buzi jak w trampku... myje zeby non stop, w ogóle wszystko co jem ma gorzki posmak to jest okropne!

Dominika- współczuję mdłości, oby to jednorazowe doświadczenie.

Ja jutro wizyta u ginekologa, już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Bąbelka :)
A 12.01 sporo z nas ma wizytę ja wtedy idę na ust genetyczne :) może poznam płeć maleństwa :)

reklama
Dziewczyny ja nie moge zle sie czuje ... wszystko mnie denerwuje nawet to ze jestem w ciazy . Dzis rano wrocilam do Uk chce mi sie wymiotowac boli mnie glowa czuje sie wyzuta wymietolona i zwalcowana jak ma to tak wygladac jak dzis ja nie wiem jak podolam

Hamaczek u mnie to samo a dwulatek koło mnie biega. Dobrze ze maz byl teraz dwa tyg w domu i ja dwa tyg wolnego mialam bo bym padła.
Mi tez nic nie smakuje poza bułką z jajkiem ogorkiem majonezem albo pomidorem i cebulką. Reszta moze nie istnieć bo smkuje wszystka taka gumą okropna bleee

reklama
Mnie cofa na wszystko, ale jak jesteśmy w gościach to mam większą tolerancję i nawet w miarę jem. Tylko wrócimy do domu i znów się zaczyna. Można oszaleć.

Ja mam w ustach taki orzechowy posmak, ale nieprzyjemny, dla odmiany czasem jest też smak znieczulenia dentystycznego :/ I niestety mam to cały czas bez znaczenia czy jestem po posiłku czy na głodzie.

To moja pierwsza ciąża i muszę przyznać, że nie sądziłam, że jest tak ciężko. Zawsze rozmowy o ciąży kobiet w rodzinie czy koleżanek były takie sielskie, że wicie gniazda, że ruchy dziecka, nigdy o dolegliwościach, chyba, że o takich jak ból kręgosłupa czy puchniecie stóp :/ To jest dopiero marketing :/

Do góry