reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

A i jeszcze jedna ciekawostka, pod wieczór mam brzuch jak w 6 miesiącu ciąży, już sama nie wiem czy to wzdęcie czy wszystko w środku się tak mocno rozszerza. Rano budzę się z delikatnie zaokrąglonym, a wieczorem dynia :/

Aaa co do swędzenia to mam to samo i też zastanawiałam się co się dzieje, aż zobaczyłam skórę na piętach i zrozumiałam, że po prostu skóra na całym ciele mi się przesuszyła. Dziś po wczorajszym balsamowaniu jest już lepiej. Polecam spróbować i trzymam kciuki żeby to było to. Złe scenariusze sioo!

reklama
Ech ja mam dużo stresów przed sobą, ponieważ jeszcze nie wiele osób wie o moim stanie ;)
no i lęk mam okropny zwłaszcza przed córką (17lat skończone) jak zareaguje ??
na dniach planuję z nią porozmawiać .. synuś (11lat) myślę że przyjmie tę wiadomość pozytywnie,
kiedyś wspominał że chciałby mieć młodsze rodzeństwo jeszcze ..
jaka ja już będę szczęśliwa jak już wszyscy będą poinformowani :))))
Cieszę się że znalazłam to forum :)

Aniab nie przejmuj się:) u mnie w rodzinie babcia pobila rekord. Urodziła w wieku 45. Zdrową dziewczynkę. Między nią i moim tatą jest 25 lat roznicy. Mam młodsza ciocie ode mnie. Jest 3 lata roznicy miedzy nami. Bedziemy miec dzieci z jednego rocznika bo ona rodzi w lutym.
Będzie dobrze;)

Ja od rana z mdlosciami. Wstalam o 5 i spac nie umiem. Jakos mi tak caly czas niewygodnie.

aniab porozmawiaj z corka szczerze a bedzie dobzre zobaczysz :)

a ja zaraz sie zbieram i do lidla ide bo fajna posciel bedzie a jak pozniej pojde to juz nic nie zostanie weic pzred 8 wyruszam. u nas -12 :p

Aniu nie ma co sie martwic moja ciocia urodzila 3 dziecko majac 17-stolatolatke i 15-latka w domu i wszyscy sie ucieszyli na wiesc ze cioteczka jest w ciąży.

U mnie z samopoczuciem dobrze tylko mi wiecznie zimno milego dnia wam życzę.

Ania-moj dziadek zmajstrowal syna jak miałam 10lat,moja mama miala wtedy 28 a jej siostra 23 także spoko
U mnie chyba dobrze...mdłości nie ma alba są delikatne ale mam często mam bóle krzyża i brzucha ale takie nieszkodliwe,pamiętam je z pierwszej ciąży.

Aniu- i u mnie w rodzinie takie przypadki Ciocia urodziła dwie córki po 42 roku życia, mając już 20latka i 18 latke :) i starsze rodzeństwo bardzo się cieszlo i cieszy nadal, bardzo pomagają sobie we wszystkim mimo iż już mają swoje rodziny:) dziewczyny już nastolatki :)

aniab - witaj!
będzie dobrze :-) :) dzieci odmładzają :-) :) między moja mama a jej starszym bratem też jest 18 lat różnicy :yes:

kassia181 - udało Ci ię upolowac pościel?

Jolcia - o której wizyta?

okasia - pierwszy trymestr minie I będzie lepiej :wink:
no niestety organizm ma w sobie ciało obce, jak ja to mówię: pasożyta I próbuje go zwalczyć na początku :-D
pomimo tego że to naturalny process, to ingerencja w organizm ogromna.

mnie z kolei odrzuca ostatnio na mięso :wink::-D wczoraj m leciał po szpinak I robiłam naleśniki ze szpinakiem :wink:

reklama
Do góry