reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Basia-no mi też moja mama urodziła troje dzieci a jest w szoku pokaż swój brzuszek
Hej dziewczyny u mnie mdłości można powiedzieć że opuściły tylko wracają jak wyczuwam głód, czasami są czasami ich nie ma ale jestem już chyba w 9 tyg więc może będą już coraz słabsze mam nadzieję u mnie sylwester spokojnie minął razem z mężem przy piccolo w środę 6stego mam wizytę pierwsza u lekarza prowadzącego już się nie mogę doczekać może się coś więcej dowiem jakiś termin
natalia1645
Aktywna w BB
Ja mam pierwszą wizytę 12 stycznia mam mdłości ale jak coś zjem to na moment przechodzą ale jeszcze nie wymiotowałam
hej mamuski!!!!!!!!!!!!
\dzis u nas dzien leniucha, -10 za oknem ale sniegu brak wiec lipaaaaaaaaaaaaaaaa- bysmy na sanki poszli z mala a tu nic.
mdlosci puki co odpuscily, w czwratek ide badania robic a 12 stycznia wizyta
\dzis u nas dzien leniucha, -10 za oknem ale sniegu brak wiec lipaaaaaaaaaaaaaaaa- bysmy na sanki poszli z mala a tu nic.
okasia
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jak u Was wyniki badań, robiłyście już morfologie? Ja mam kilka wskaźników kiepskich, ale pocieszam się, że to pewnie przez wymioty i przeziębienie. U mnie dzień zaczął się dobrze, wstałam po 7, poleżałam do 8 i stwierdziłam, że sama zrobię sobie śniadanie. I to był błąd, wejście do kuchni, odruch wymiotny, wymioty, a teraz ból głowy i okropne samopoczucie :/
hej mamuski!!!!!!!!!!!!
Ja jeszcze żadnych badań nie miałam mam nadzieję że teraz mi zrobią
reklama