reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Hello. U mnie też pomału mdłości opuszczają choć wczoraj pod wieczór przypomniały sobie o mnie... Zapachy też drażnią jeszcze sporo...
U mnie brzuszek już widać... Strasznie szybko mi się to wydaje ;-)

reklama
Hej dziewczyny u mnie mdłości można powiedzieć że opuściły tylko wracają jak wyczuwam głód, czasami są czasami ich nie ma ale jestem już chyba w 9 tyg więc może będą już coraz słabsze mam nadzieję :) u mnie sylwester spokojnie minął razem z mężem przy piccolo :) w środę 6stego mam wizytę pierwsza u lekarza prowadzącego już się nie mogę doczekać może się coś więcej dowiem jakiś termin :)

hej mamuski!!!!!!!!!!!!
\dzis u nas dzien leniucha, -10 za oknem ale sniegu brak wiec lipaaaaaaaaaaaaaaaa- bysmy na sanki poszli z mala a tu nic.
mdlosci puki co odpuscily, w czwratek ide badania robic a 12 stycznia wizyta :)

Dziewczyny, a jak u Was wyniki badań, robiłyście już morfologie? Ja mam kilka wskaźników kiepskich, ale pocieszam się, że to pewnie przez wymioty i przeziębienie. U mnie dzień zaczął się dobrze, wstałam po 7, poleżałam do 8 i stwierdziłam, że sama zrobię sobie śniadanie. I to był błąd, wejście do kuchni, odruch wymiotny, wymioty, a teraz ból głowy i okropne samopoczucie :/

ja dopiero teraz dostalam skierowanie na badania ale duzo tam mam do zrobienia- dobzre ze wsyztskie na skierowanie. i musze zrobic do wizyty 12 stycznia wiec w czwratek pojde zeby swieze byly wyniki.

reklama
Do góry