reklama
biedulo wspolczuje. mina zobaczysz- mi minely i jest ok teraz tylko ciagle mi sie odbija i wzdecia mamHej ja dzisiaj zaczelam 8 tydzień mdłości coraz bardziej dokuczają a wieczorami dochodzi zgaga
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Ja od rana zle sie czuje, strasznie mi slabo. W tych slabosciach sprzatalam dom. Moze jakies witaminy zaczne brac. Bo oprocz kwasu foliowego nic nie biore.
Tesciu w swieta męczył mnie żeby był chłopak... jakbym miała jakikolwiek na to wpływ... wkurzył mnie, bo wie że jedyne na czym nam zależy to żeby naprawdę było zdrowe po przejściach z córką.
Imię mamy dla chłopca - Kacper (w poprzedniej ciąży wymyślone). Dla dziewczynki nie i będziemy czekać z myśleniem na płeć
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Imię mamy dla chłopca - Kacper (w poprzedniej ciąży wymyślone). Dla dziewczynki nie i będziemy czekać z myśleniem na płeć
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
To tak jak ja w nocy mnie nawet męczą i nie mogę zasnąć a do tego co 20 minut albo częściej na siusiu musze wstawać.Hej ja dzisiaj zaczelam 8 tydzień mdłości coraz bardziej dokuczają a wieczorami dochodzi zgaga
Asiunia1988
Ja od dwóch dni walczę z przeziębieniem...puki co nie jest najgorzej tylko katar dokuczliwy.
Byliśmy wczoraj na zakupach i nabyłam sukienkę w której w ogóle nie widac ze jestem w ciązy więc chyba czekamy dalej z oznajmieniem dobrych wieści.
Mdlosci dalej trzymają ale mam cichą nadzieję ze jeszcze troszkę i odpuszczą..
Udanej, mroźnej niedzieli u nas rano -18
Byliśmy wczoraj na zakupach i nabyłam sukienkę w której w ogóle nie widac ze jestem w ciązy więc chyba czekamy dalej z oznajmieniem dobrych wieści.
Mdlosci dalej trzymają ale mam cichą nadzieję ze jeszcze troszkę i odpuszczą..
Udanej, mroźnej niedzieli u nas rano -18
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej dziewczyny u mnie ostatnio jakby lepiej bo mdłości juz rzadko i delikatnie ale zapachy nafal mocno mnie drażnią. Brzuch mam spory...większość znajomych pyta czy będą bliźniaki...na szczęście na usg było tylko jedno maleństwo
ewix124
Mnie tez w nocy mecza jak na siusiu wstaje to pozniej ciężko zasnąćTo tak jak ja w nocy mnie nawet męczą i nie mogę zasnąć a do tego co 20 minut albo częściej na siusiu musze wstawać.
reklama
moniczka2609
Ja niestety mam mdłości od momentu przebudzenia do momentu kiedy zasypiam