reklama
A
a_gosc
Gość
Oj ma [emoji14] najważniejsze żeby była zdrowa. W ogóle najśmieszniejsze jest to ze tak ja mierzą ze raz jest krótsza a raz dłuższa, więc nie wiem jak rosnie
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
papercut
Fanka BB :)
aza niemowlak ma prawo byc grubiutki zaczna chodzic to zrzuca, moja ma wzrost na 90 centylu wage ponizej 50 a i tak wyglada jak mala budda
edit predzej ograniczylabym owoce i kaszki jak dajesz niz mm, mleko to podstawa w jej wieku nie powinno byc ograniczane "bo tyje"
edit predzej ograniczylabym owoce i kaszki jak dajesz niz mm, mleko to podstawa w jej wieku nie powinno byc ograniczane "bo tyje"
Ostatnia edycja:
Aza może zrób tak jak lekarze mówią, żeby wrócić do zageszczanego i może za jakiś czas spróbować zrobić 2gie podejście do 2 ki. A przez jaki okres czasu tak przybrała? Może to akurat jakiś był skokowy wzrost w krótkim okresie a w dłuższym się unormuje.
Albo zageszczac kaszka ta 2ke? Nie znam się na tym bo jeszcze nie rozszerzając diety ale moja koleżanka zageszcza jakoś kaszka mm.
Albo zageszczac kaszka ta 2ke? Nie znam się na tym bo jeszcze nie rozszerzając diety ale moja koleżanka zageszcza jakoś kaszka mm.
Agnes, dzięki za krem. A on tez dla niemowlat się nadaje?Może być. Dobry krem do nawilżania jest cetaphil ps
AgnesAgnes
Tak. Ja Filipa smaruję. Kubę tez smarowałam. Polecony przez alergologAgnes, dzięki za krem. A on tez dla niemowlat się nadaje?
Mamakulka
W ogóle to.moja siostra była na szkoleniu/wykładzie z pracy i tam była pani co książki pisze o żywieniu niemowląt. Prowadziła te zajęcia. Generalnie mówiła, że jak dziecko mm karmione to od 4 msc życia nie dawać juz mm tylko normalne jedzenie ale nie przekonała mnie. Kulka się nazywa ta typiara
W sensie ze nie dawać wcale?? Przecież wszędzie mówią że do 1r.ż. główny pokarm dziecka to mleko właśnie czy modyfikowane czy z piersi... dziwne to...
Któryś maluch ma już więcej jak dwa ząbki?? Jak tak to które? Bo mój Kuba ciągle że złością wszystko gryzie i marudny ale na gorze nic nie widzę... prędzej bym powiedziała że dwójki na dole będą wcześniej bo jakieś te dziąsła rozpulchnione mi się wydaja
Któryś maluch ma już więcej jak dwa ząbki?? Jak tak to które? Bo mój Kuba ciągle że złością wszystko gryzie i marudny ale na gorze nic nie widzę... prędzej bym powiedziała że dwójki na dole będą wcześniej bo jakieś te dziąsła rozpulchnione mi się wydaja
reklama