reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Aza wg mnie nie powinnaś się stresować tak waga Tosi bo to jest niemowle jeszcze :) poza tym ona nie ma żadnych faldek nawet.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Oj ma [emoji14] najważniejsze żeby była zdrowa. W ogóle najśmieszniejsze jest to ze tak ja mierzą ze raz jest krótsza a raz dłuższa, więc nie wiem jak rosnie:)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

aza niemowlak ma prawo byc grubiutki zaczna chodzic to zrzuca, moja ma wzrost na 90 centylu wage ponizej 50 a i tak wyglada jak mala budda

edit predzej ograniczylabym owoce i kaszki jak dajesz niz mm, mleko to podstawa w jej wieku nie powinno byc ograniczane "bo tyje"

Ostatnia edycja:
Aza może zrób tak jak lekarze mówią, żeby wrócić do zageszczanego i może za jakiś czas spróbować zrobić 2gie podejście do 2 ki. A przez jaki okres czasu tak przybrała? Może to akurat jakiś był skokowy wzrost w krótkim okresie a w dłuższym się unormuje.
Albo zageszczac kaszka ta 2ke? Nie znam się na tym bo jeszcze nie rozszerzając diety ale moja koleżanka zageszcza jakoś kaszka mm.

W ogóle to.moja siostra była na szkoleniu/wykładzie z pracy i tam była pani co książki pisze o żywieniu niemowląt. Prowadziła te zajęcia. Generalnie mówiła, że jak dziecko mm karmione to od 4 msc życia nie dawać juz mm tylko normalne jedzenie ale nie przekonała mnie. Kulka się nazywa ta typiara :)

atdctrd8ammce1aq.png

W sensie ze nie dawać wcale?? Przecież wszędzie mówią że do 1r.ż. główny pokarm dziecka to mleko właśnie czy modyfikowane czy z piersi... dziwne to...

Któryś maluch ma już więcej jak dwa ząbki?? Jak tak to które? Bo mój Kuba ciągle że złością wszystko gryzie i marudny ale na gorze nic nie widzę... prędzej bym powiedziała że dwójki na dole będą wcześniej bo jakieś te dziąsła rozpulchnione mi się wydaja

reklama
Do góry