A
a_gosc
Gość
U nas nie ma szans, żeby cokolwiek się napiła, a kubka to nawet nie chce trzymać, bo wyczuła że to picie jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji16] Ale przynajmniej ma frajdę [emoji23]Moj sie lubi kubkiem bawic i trzyma sobie i wtedy zawsze cos wypije ale przy okazji jest caly mokry
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No racja, haha, o tym nie pomyślałam . To poczekam na Wasze recenzje niekapkow. Effa daj znać jak z doidy idzie.Doida super ale kurde jak podac mu w podróży czy u kogoś ? Chyba wybiorę niekapek
Mój też już wcinał chrupki, ale kupiłam te długie pałki, wygodnie mu się trzymało, chociaż trzeba go asekurować żeby za bardzo nie pchał do buzi, ale końcówka to i tak ciapka w łapceDalam dziś Natalce chrupka kukurydzianego, który przykleil się jej do ręki. A ta jak się zorientowała wpadła w histerię . Takze na razie chrupki mamy z głowy.