reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Jak tak piszecie o tych objawach wyzynania się zębów to już się boję . A one jeszcze przed nami.
Polcia, u mojej kupki są gęste odkąd je warzywa i owoce. Takie luźne jak po mleku juz nie są, nawet po dyni. Krostki też się pojawiały na wieczór a rano już ich nie było.
Ale za to ma ciagle rumiane policzki.

reklama
Oj sierpniowka współczuję, może w dzień uda Ci się trochę odespac. Może skok?
Moja na szczęście zaczęła ładnie spać, oby jej tak zostało.

Wiesz jak to mój mały sypia. W dzień 3 razy max po 25/30 minut także na cud nie liczę [emoji23] może skok faktycznie, wczoraj godzinę usypialiśmy i co chwile chodziłam ale u niego często tak jest ale w nocy dał ostro czadu. No może dzisiaj będzie lepiej. Może na Kubę tez nadejdzie ten czas [emoji1374]

Dziewczyny zauważyłyście może u waszych maluchów że charczą po nocy bo mam tak od kilku dni i niewiem czy to przez to że śpi na brzuchu i ślina mu naplywa i zalega czy poprostu coś zlapal bo brzydko to slychac jak odkaszluje

Wiesz jak to mój mały sypia. W dzień 3 razy max po 25/30 minut także na cud nie liczę [emoji23] może skok faktycznie, wczoraj godzinę usypialiśmy i co chwile chodziłam ale u niego często tak jest ale w nocy dał ostro czadu. No może dzisiaj będzie lepiej. Może na Kubę tez nadejdzie ten czas [emoji1374]
Sierpniowka mamy dzieci chyba z podobnego okresu i u mnie też bardziej marudna. Wiec pewnie to skok. Tylko do grafiki skoków nie pasuje bo ten tydzień jeszcze powinno być słoneczko ;) trzymaj się jakoś, kawka i czekolada się przyda :) będzie lepiej!

Dziewczyny zauważyłyście może u waszych maluchów że charczą po nocy bo mam tak od kilku dni i niewiem czy to przez to że śpi na brzuchu i ślina mu naplywa i zalega czy poprostu coś zlapal bo brzydko to slychac jak odkaszluje
Moja nie spi na brzuszku wiec nie wiem, tak nie mamy. A ma katar? I odkaszluje tylko po nocy czy caly dzień?

Anijcia moja tak czasem ma po paru dniach przechodzi pewnie mleczko jej zalega gdzieś.

Kurde my dalej mamy wodniste kupy to znaczy w niedziele były dwie wczoraj jedna i dziś jedna według mojej wagi spadła 200g zachowuje sie normalnie szczęśliwa i żywa jak zwykle je też normalnie. W sobote dałam tą dynie ale tez byliśmy na urodzinach dziadka wiec dużo ludzi i zarazków.
Martwić sie isc juz do lekarza?

wniddf9hpcb059dp.png

reklama
A zawsze robiła kupke codziennie ? Mój robi co 2 dni i gdyby nagle zaczął robić codziennie wodniste to bym biegła do lekarza [emoji33] ale jeśli robiła codziennie i się boisz zarazków zaobserwuj może dzisiaj jeszcze i jak coś to jutro pójdź

Do góry