niunia102
Fanka BB :)
Widzisz kulka nie zostalas sama u nas tez jeszcze zęba nie ma :-(chodź wszystko do buzi pakuje
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ten 2 sie nie przebil chyba jeszcze? u mnie jakie cyrki z tym 2 zebem dzisiaj po 4 poszlysmy spac, je po lyku z piersi widac ze jej przeszkadza strasznie
Jakie nosiło kupujesz?kardula ja tak robie juz jakis czas [emoji16] minus tej metody jest taki, ze normalnie robilam rzeczy w domu jak spala a teraz nie mam czasu na dniach kupuje nosidlo to ze mna bedzie robic, w chuscie lubi byc placze jak ja wyjmuje ale ja jakos krzywo wiaze uwazam, ze niezdrowo dla niej w tej chuscie i caly czas sie boje, ze mi dolem wypadnie wiec zamiast miec wolne rece to asekuruje [emoji23]
Adaś też bezzębny[emoji6]Kurde to Igi sam został bezzebny[emoji21][emoji23]