reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny z Warszawy, skąd będziecie brać owoce i warzywa do rozszerzania diety, macie jakieś sprawdzone sklepy/ bazarki z eko warzywami i owocami?

Aza jakby jej się chciało pić to by się napila :) proponuj vo jakiś czas :)

atdctrd8ammce1aq.png

middayjoy lokalnyrolnik.pl

w nocy wybil sie 2 zab i uwaga uwaga za chwile 2h drzemki mina! czyzby te wszystkie problemy ze spaniem byly przez zeby? ♡ juz mi sie nudzi moglaby sie obudzic [emoji23]

Dzięki Papercut, właśnie sobie przypomniałam ze juz kiedyś o tym pisałaś, lecę obczaić :)
To ja już też z niecierpliwością czekam na zeby bo mała zageszcza od kilku tygodni pobudki nocne.
O ile pamietam to polecalyscie dologel i camille na zeby. Czytam ze one są na rumianku i mogą uczulac. Czy najpierw to jakoś trzeba stestować na dziecku w małej ilości czy nie uczula?
Kurczaki, ile tych zębów tak będzie teraz wychodzić? 24? :o jak żyć? ;)

ja malej dawalam chamomille to jest ten rumianek z camili wlasnie w zasadzie od poczatku bo to tez na brzuch jest i nic jej nie bylo nawet nie pomyslalam o jakiejs ostroznosci :o dologelem tez bez opamietania smaruje haha

reklama
Do góry