reklama
niunia102
Fanka BB :)
Gratuluję nowych ząbków my jeszczw czekamy :-)
Kulka super ze coś znalazłaś:-) milej i szybkiej przeprowadzki
I cierpliwosci w podróży moze uda sie zgubic teściową w Warszawie ;-)
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
Kulka super ze coś znalazłaś:-) milej i szybkiej przeprowadzki
I cierpliwosci w podróży moze uda sie zgubic teściową w Warszawie ;-)
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
A
a_gosc
Gość
Gratuluję ząbków!!!
Współczuję bólu .
Mamakulka, my chyba jeszcze też musimy poczekać. Faktem jest że marudna jest bardzo, ale z jedzeniem czy spaniem nie ma problemu. Odkryłam co robić, żeby wydłużyć jej drzemki. Uwaga!: Spać razem z nią!
Wczoraj usnęłam obok niej i spałyśmy 1,5 godz.
Współczuję bólu .
Mamakulka, my chyba jeszcze też musimy poczekać. Faktem jest że marudna jest bardzo, ale z jedzeniem czy spaniem nie ma problemu. Odkryłam co robić, żeby wydłużyć jej drzemki. Uwaga!: Spać razem z nią!
Wczoraj usnęłam obok niej i spałyśmy 1,5 godz.
Dordaw
U nas tez bez zebow na tych dolnych dziaslach widze ze cos tam sie odznacza ale pediatra przedwczoraj mowila ze jeszcze daleko. Ja juz przywyklam ze u nas wszystko pozniej sie dzieje. Moja dopiero wczoraj zaczela sie przewracac sama na brzuch, chyba zalapala po ostatniej rehabilitacji, zobaczymy czy dzisiaj bedzie kontynuowac dobra passe. Teraz mamy cwiczyc wysoki podpor na rekach bo niby w takiej kolejnosci ten rozwoj ma isc.
papercut
kardula ja tak robie juz jakis czas [emoji16] minus tej metody jest taki, ze normalnie robilam rzeczy w domu jak spala a teraz nie mam czasu na dniach kupuje nosidlo to ze mna bedzie robic, w chuscie lubi byc placze jak ja wyjmuje ale ja jakos krzywo wiaze uwazam, ze niezdrowo dla niej w tej chuscie i caly czas sie boje, ze mi dolem wypadnie wiec zamiast miec wolne rece to asekuruje [emoji23]
reklama
Ja też jak się kładę obok to dłużej spi ale już rzadziej to robię bo to jedyna szansa żebym coś zrobiła w domu... chyba że budzi się po 30min z placzem i dalej śpiący, to wtedy już nie mam wyjścia i leżę obok niego póki się nie wyspi
My też bez zębów wciąż... gratuluję tym co już ten pierwszy ból mają za soba
My też bez zębów wciąż... gratuluję tym co już ten pierwszy ból mają za soba