reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

mi sie snilo dzisiaj, ze macalam dziasla i byly 2 gorki ale rano macam i nie ma [emoji23] ja z dlugiej i wnikliwej obserwacji mam wniosek, ze moja marudzi jak jest zmeczona i jedyna rada jest ukochac i utulic do snu, zawsze dziala a ruch zebow w dziasle czy skok czy zle samopoczucie czy cokolwiek to tylko przeszkoda w spaniu jak odpowiednio ululam to zasnie i jest ok tylko juz sil mi czasem braknie

reklama
Dziewczyny te włosy to jakaś masakra. Normalnie mam wrażenie ze żyje w jakiejś włosiastej krainie, gdzie włosy wyrastają z każdego kąta. To się robi mało śmieszne. Latam i zbieram je po całym pokoju, ale mam wrażenie że opanowały juz wszystko i zaczęły kwitnąć samoistnie. Najgorsze jest to, że zaczęły szturmować rzeczy Mikołaja i co chwilę znajduje je w jego rączce. Nie wiem, może zacznę chodzić w jakiejś chuście. Może te babcie w dawnych czasach nie nosiły chust bo zimno, tylko żeby przeciwstawić się włosiastemu armagedonowi.

Mam nadzieję, że Biotebal pomoże, bo jak na razie przegrywam wszystkie bitwy [emoji47]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie już mniej wypadają ale nadal. Z przodu mam odrastające takie krótkie , że jakiś czas temu koleżanka zapytała czy się tak ogolilam śmiesznie [emoji23]wiec obcielam grzywke i nie widać.

atdctrd8ammce1aq.png

Ja czekam na drugiego. Mam nadzieje ze wyjdzie szybko bo Filpka bardzo boli a my się wykończymy psychicznie i fizycznie. Biedny tak płakał wczoraj ze nic nie pomagało. Musiałam dać nurofen . Spać nie może jeść nie może, zmęczony i zaraz musze sprawdzić czy stanu podgoraczkowego nie ma

reklama
Do góry