reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

smaruje na noc kremem nawilzajaco ochronnym sensi care i znika skorupa, zadziorki itp ale w ciagu dnia znowu sie wysusza i wieczorem juz piecze ale nie widze mozliwosci smarowania rak przy tak malym dziecku ona co chwile ma kontakt buzia z moimi rekoma, czekam na marzec jak na zbawienie, wiosna lato w ogole nie ma tego problemu

reklama
Ten kubek DOIDY jest ponoć lepszy przy kp, bo nie zaburza odruchu ssania, a niekapki ponoć tak. Ja kupię taki, tak na wszelki wypadek, bo chce do roku karmić.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez muszę zacząć się rozglądać za zestawem do posiłków. My dopiero zaczniemy 3 marca. Ja choruje na ten talerzyk Link do: EZPZ Silikonowy talerzyk z podkładką 2w1 Happy Mat niebieski kupa kasy ale tak się zakochałam, ze napewno będzie w naszym zestawie. Resztę będę szukać i zamawiać zapewne z Polski bo pod koniec lutego lecimy. Jeszcze muszę się dokładnie wdrążyć w rozszerzanie diety.

Tez muszę zacząć się rozglądać za zestawem do posiłków. My dopiero zaczniemy 3 marca. Ja choruje na ten talerzyk Link do: EZPZ Silikonowy talerzyk z podkładką 2w1 Happy Mat niebieski kupa kasy ale tak się zakochałam, ze napewno będzie w naszym zestawie. Resztę będę szukać i zamawiać zapewne z Polski bo pod koniec lutego lecimy. Jeszcze muszę się dokładnie wdrążyć w rozszerzanie diety.
Ja też, na razie wiem całe nic [emoji47]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Niunia moj je porcje kaszki zamiast jednego mleka. Tylko ja mu robie taka zeby przez butelke pil a nie taka gesta do karmienia lyzeczka.
Agnes mi wlosy wypadaja od dnia po porodzie do teraz takze tragedia. Ale ja mam anemie na 100%. W tym tygodniu ide to sprawdzic. Od okolo 3 tyg biore tabletki Biotebal i widze, ze zaczynaja mi rosnac baby hair przy linii czola takze polecam. Moja kolezanka, ktora rodzila w tym samym czasie tez te tabletki bierze i odrosly jej zakola :) wiem, ze jest tez szampon z tej serii ale nie probowalam jeszcze chociaz kusi mnie sprobowac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
74dii09ku6mxcfne.png

reklama
Do kued
Niunia moj je porcje kaszki zamiast jednego mleka. Tylko ja mu robie taka zeby przez butelke pil a nie taka gesta do karmienia lyzeczka.
Agnes mi wlosy wypadaja od dnia po porodzie do teraz takze tragedia. Ale ja mam anemie na 100%. W tym tygodniu ide to sprawdzic. Od okolo 3 tyg biore tabletki Biotebal i widze, ze zaczynaja mi rosnac baby hair przy linii czola takze polecam. Moja kolezanka, ktora rodzila w tym samym czasie tez te tabletki bierze i odrosly jej zakola :) wiem, ze jest tez szampon z tej serii ale nie probowalam jeszcze chociaz kusi mnie sprobowac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
74dii09ku6mxcfne.png
Dzięki :-)

Do góry