reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Paper tata stomatolog? Wuja chyba dermatolog? Ale masz dobrze:-). Przydałby się jeszcze jakiś pediatra i paru innych lekarzy na stare lata;-) Dobrze pamiętam ze polecalas jakiś szampon przeciwko wypadaniu włosów? Pamiętasz może nazwę? Bo mi ciągle wypadają. I to mocno:-(. Pewnie przez ta uboga dietę.

reklama
do uslug :D

niunia mi pediatra powiedziala, zeby najpierw kaszki dac wg tej zasady po mleku lyzeczka odrobine patrzec czy brzuch nie boli itp i powoli zwiekszac ilosc no byl pomysl zeby nina kaszke na przybieranie dostawala ale uniknelysmy i powiedziala, ze absolutnie w ciemno calej butli nie powinno sie dawac tymbardziej na noc
A właśnie Papercut, Twoja mała dobrze przybrala?

Paper tata stomatolog? Wuja chyba dermatolog? Ale masz dobrze:-). Przydałby się jeszcze jakiś pediatra i paru innych lekarzy na stare lata;-) Dobrze pamiętam ze polecalas jakiś szampon przeciwko wypadaniu włosów? Pamiętasz może nazwę? Bo mi ciągle wypadają. I to mocno:-(. Pewnie przez ta uboga dietę.
Mi endokrynolog powiedziała ze jak będą bardzo mocno wypadać to trzeba badania na zelazo i coś tami jeszcze zrobić.

Dziewczyny, zwłaszcza te, które mają już starsze dzieci, macie jakieś miejscówki godne polecenia na wakacje nad morzem z małymi dziećmi? Chodzi mi przede wszystkim o mojego 4-latka. Z jakimś placem zabaw albo basenen. Najlepiej Tak żeby cena nie zabila;-p. Jest wątek o wakacjach ale może wy coś polecicie? My w lutym/marcu chcemy już coś zarezerwować. Bo w maju juz najlepsze oferty są zajęte.
Ja mogę polecić wille kame w Karwii albo panoramę morska w jaroslawcu. Fajnie tez było w jastarnii w domu zdrojowym

tak tata stomatolog, ciocia pediatra alergolog [emoji23] ale o szamponie nic nie wiem, to nie ja [emoji3]
To coś pomyliłam. Przepraszam:-). Swietny zestaw:-). Dla mnie wręcz wymarzony. Zwłaszcza przy tym naszym azs. A jaki krem stosujesz na twoje pękające ręce? Ja mam z la roche. Jestem bardzo zadowolona ale chcę poszukać czegoś na zmianę

reklama
Do góry