marlenkawww
Zaciekawiona BB
Ja dawno nie pisałam. Ale mój sierpniowy synek budzi się w nocy bardzo często.I już nie wiem czy to alergia bo ma suchą skórę,czy zęby, czy się nie najada bo na samym cycu.Dietę rozszerzać mamy po szóstym miesiącu.Mamy też asymetrie,płaska główkę z jednej strony i rehabilitację na NFZ dwa razy w tygodniu.Przy bezproblemowej trzylatce niezla odmiana.Ale udalo nam sie wyjechac na weekend Trzech Króli.Ucieklismy od smogu,odpoczelam od sprzątania i gotowania.Starsza szalała w basenie hotelowym i bawialni, a młody patrzył zaciekawiony.Mogę tak częściej wyjeżdżać.No i w stroju kapielowym wyglądam ok ,brzuch w koncu plaski i ćwiczyć nie zamierzam.A w ten weekend trzecie urodziny córeczki robiłam,masakra przy dwójce dzieci.Tort z żaba wybrany przez solenizantke.A młody jaki grzeczny gdy dużo ludzi,imprezowy chłopak.Śmieje się już na głos.Ale wykańcza mnie gdy ryczy tak że tylko noszenie i bujanie po jakimś czasie pomaga.Właśnie mi się udało tak go uśpić i odłożyć. Miłej niedzieli dla wszystkich.