reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Paper Filip ma za słabe mięśnie w stosunku do mięśni nóg i ramion (za silne napiecie). Jak siada to siła ramion a powinien brzuchem. Musimy mięśnie brzucha wzmocnić a tamte rozluźnić

reklama
1484382940649.jpg

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1484382940649.jpg
    1484382940649.jpg
    77,1 KB · Wyświetleń: 366
Ale wzięło was na wspominki :-) :).
Kurczę a u nas znowu pogoda, że nici ze spaceru. Nasypało tyle śniegu, że się nie da spacerować. Ale jest tak pięknie:szok:... Wyjdę z małą, choćbym miała stać przed domem. Uwielbiam śnieg i temp. -1:tak:.

Niunia, dobre.

Ja się cieszyłam bo wczoraj mi mały usnal już po 20 i jak się budzil to też ładnie bo odrazu przy cycku usypial a po 5 mąż do pracy wstawal i sie obudzil i sie przez 1,5godz meczylam żeby go uspac spowrotem;( i to też tylko na 40 min usnal i daje czadu teraz, ciagle marudzi a zwykle chociaż pół godz po obudzeniu był radosny i uśmiechnięty... i zauważyłam że jakaś wysypke ma, trochę na buzi, szyi i karku, główce i brzuch i plecki... i zastanawiam się czy to potowki czy alergia bo dalam mu wczoraj pierwszy raz banana;(

Moj nawet chyba lubi;) pod warunkiem że na łyżeczce jest coś co mu smakuje;) muszę się do polskiego sklepu wybrać i jakaś kaszke mu kupic, bo tutaj to tylko kleik ryżowy widzialam a nie uśmiecha mi się ściągać mleka zeby zageszczac i dawać butelka;) i mm też narazie omijam szerokim lukiem;)

ja na szczęście porod szybki tylko to parcie 1.5h myslalam ze wykituje. A jak słyszałam przy każdym skurczu dobrze ci idzie to myslalam ze zamorduje. Dobrze mi idzie a postępu żadnego. biedny maluszek.sie zaklinowal. jeszcze bym chciała jedno. mąż się nawet cieszy ale kiedy się zdecydujemy to nie wiem. wtedy to już auto pełne będzie;)
idę piec to cholerne ciasto bez jaj i mleka. trzymać mi tu kciuki

860io7esy4a5nu3e.png

U mnie parcie akurat szybko poszło, pamietam jak mówiła ze widzi włoski i mój patrzył jak Kuba wychodzi a ja krzyczałam nie patrz tam Haha [emoji23]

hahaha tez bym tak krzyczala! [emoji23]

dziewczyny co maja juz starszs dzieci mysle nad 1 kubkiem do picia wody jakie macie doswiadczenia? najpierw niekapek? czy taki jak my mialysmy z dziurkami w dziubku?

reklama
ja na szczęście porod szybki tylko to parcie 1.5h myslalam ze wykituje. A jak słyszałam przy każdym skurczu dobrze ci idzie to myslalam ze zamorduje. Dobrze mi idzie a postępu żadnego. biedny maluszek.sie zaklinowal. jeszcze bym chciała jedno. mąż się nawet cieszy ale kiedy się zdecydujemy to nie wiem. wtedy to już auto pełne będzie;)
idę piec to cholerne ciasto bez jaj i mleka. trzymać mi tu kciuki

860io7esy4a5nu3e.png
Trzymam kciuki. Daj przepis proszę. Ja tez na diecie.

Do góry