reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Paper Filip ma za słabe mięśnie w stosunku do mięśni nóg i ramion (za silne napiecie). Jak siada to siła ramion a powinien brzuchem. Musimy mięśnie brzucha wzmocnić a tamte rozluźnić

reklama
1484382940649.jpg

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1484382940649.jpg
    1484382940649.jpg
    77,1 KB · Wyświetleń: 363
Ale wzięło was na wspominki :-) :).
Kurczę a u nas znowu pogoda, że nici ze spaceru. Nasypało tyle śniegu, że się nie da spacerować. Ale jest tak pięknie:szok:... Wyjdę z małą, choćbym miała stać przed domem. Uwielbiam śnieg i temp. -1:tak:.

Niunia, dobre.

Ja się cieszyłam bo wczoraj mi mały usnal już po 20 i jak się budzil to też ładnie bo odrazu przy cycku usypial a po 5 mąż do pracy wstawal i sie obudzil i sie przez 1,5godz meczylam żeby go uspac spowrotem;( i to też tylko na 40 min usnal i daje czadu teraz, ciagle marudzi a zwykle chociaż pół godz po obudzeniu był radosny i uśmiechnięty... i zauważyłam że jakaś wysypke ma, trochę na buzi, szyi i karku, główce i brzuch i plecki... i zastanawiam się czy to potowki czy alergia bo dalam mu wczoraj pierwszy raz banana;(

Moj nawet chyba lubi;) pod warunkiem że na łyżeczce jest coś co mu smakuje;) muszę się do polskiego sklepu wybrać i jakaś kaszke mu kupic, bo tutaj to tylko kleik ryżowy widzialam a nie uśmiecha mi się ściągać mleka zeby zageszczac i dawać butelka;) i mm też narazie omijam szerokim lukiem;)

ja na szczęście porod szybki tylko to parcie 1.5h myslalam ze wykituje. A jak słyszałam przy każdym skurczu dobrze ci idzie to myslalam ze zamorduje. Dobrze mi idzie a postępu żadnego. biedny maluszek.sie zaklinowal. jeszcze bym chciała jedno. mąż się nawet cieszy ale kiedy się zdecydujemy to nie wiem. wtedy to już auto pełne będzie;)
idę piec to cholerne ciasto bez jaj i mleka. trzymać mi tu kciuki

860io7esy4a5nu3e.png

U mnie parcie akurat szybko poszło, pamietam jak mówiła ze widzi włoski i mój patrzył jak Kuba wychodzi a ja krzyczałam nie patrz tam Haha [emoji23]

hahaha tez bym tak krzyczala! [emoji23]

dziewczyny co maja juz starszs dzieci mysle nad 1 kubkiem do picia wody jakie macie doswiadczenia? najpierw niekapek? czy taki jak my mialysmy z dziurkami w dziubku?

reklama
ja na szczęście porod szybki tylko to parcie 1.5h myslalam ze wykituje. A jak słyszałam przy każdym skurczu dobrze ci idzie to myslalam ze zamorduje. Dobrze mi idzie a postępu żadnego. biedny maluszek.sie zaklinowal. jeszcze bym chciała jedno. mąż się nawet cieszy ale kiedy się zdecydujemy to nie wiem. wtedy to już auto pełne będzie;)
idę piec to cholerne ciasto bez jaj i mleka. trzymać mi tu kciuki

860io7esy4a5nu3e.png
Trzymam kciuki. Daj przepis proszę. Ja tez na diecie.

Do góry