reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Jagi - idziesz jutro na bête?

Basia777 - tobie mdłości wróciły a mi lekko apetyt...
za to w nocy kiepsko.

anetack, kassia - udanych wizyt!

Asiunia - oj nie strasz, nie strasz :-( :(współczuję co przeżyłaś...

ja się pewnie wybiorę do lekarza po nowym roku. muszę sprawdzić kto tam u nas teraz przyjmuje. mojej pani prowadzącej moje poprzednie 2 na pewno już nie ma.. szkoda :-( :(

Tak ide na bete:)
Po 48 h ma wzrosnac min 66% ale czym wiecej tym lepiej.
Moja ostatnio 21.12(pn) 2008 ml/ul
Ciekawa jestem jaka powinna byc po tygodniu...
Do 5 stycznia tyle czasu i wolneg.W innych okolicznisciach to bym chciala by czas powolil lecial bo tyle wolnego a teraz to juz chce 5 stycznia...

Ja się wykończę, czuję się jakbym była bardzo chora :/ Nie wiem jak pójdę jutro do pracy, czuję się słabo, nie mam na nic siły, brzuch mnie bardzo boli, głowa zresztą też. Mdłości okropne, nie wiem co mam jeść. Całymi dniami leżę w łóżku co chwilę zasypiam :/
Oj duzo zdrowka i snu:)Ggybys sie zle czula to moze zostan w domu jak masz mozliwosc.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asiunia to z tymi świętami jak u mnie też obchodze podwójnie ;-)

Kurcze bycie w ciąży to wcale nie taka cudowna rzecz.. Chodzi oczywiście o objawy....

Hej.U mnie dziś lepiej plamień nie ma tylko lekkie brudzenie na papierze jak siusiu zrobię ale wkładka czysta. Tak myślę że to może faktycznie z przemęczenia a wczoraj uświadomiłam sobie ze normalnie to bym miała okres także na razie się nie przemęczam i leżę chociaż od leżenia juz mnie plecy bola:) ale to nic byle do 5 stycznia :)

Hej ja zaliczam sie chyba do jakiś wyjątkow bo nie mam i nie mialam zadnych mdłości a jutro dokładnie 8 tydzień wrecz przeciwnie jem jak szalona :) chociaz w pierwszej ciazy całą mialam mdlosi i wymioty a teraz nic. Po ostatniej wizycie wiem ze wszystko jest ok a 05.01 robie juz wszystkie badania krwi

reklama
Basia myślalam ze jestes z moich okolic bo tu u nas kolebka prawosławia:) U mnie termin 10 sierpien :)
Zazdroszcze trochę dziewczynom bez objawów u mnie z dnia na dzień jest gorzej ...

Do góry