reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

aneta ck bedzie dobrze ty jutro a ja pojutrze :huh:
ewix124 oby szybko minely- mio juz mienly :)
jagi2015 jak cie to uspokoi to zrob
aga b odpoczywaj- napewno z zpremeczenia i szybko minie ale uwazaj na siebie

ja wlasnie sniadanko zjadlam, za oknem mgla wiec nieciekawie. ehhhhhhh niic mi sie nie chce ale dzis dzien rodzinny mamay- bedziemy grac i pzrebywac ze soba :)

reklama
Aga.b uspokoily sie plamienia? Ja tez zaplamilam w wigilie ale tylko raz i od tamtej pory spokoj na szczescie. Odpoczywaj.

A u mnie też mdłości wróciły i wymioty mocniejsze... Do tego czuje się jakbym chora była... W nocy mi gorąco i czuje się bez sił ahhh już mnie to denerwuje kiedy to przejdzie...

U mnie mdłości na razie minęły ciekawe kiedy powrócą dziewczyny oszczedzajcie się i dbajcie o siebie :) ja następna wizytę mam 6 stycznia i to będzie pierwsza u lekarza prowadzącego moja ciążę :)

Dziewczyny o ile % powinna wzrosnac beta po 144godzinach?Czy dobrze wyczytalam ze o min 175%?

Wszystkim zycze udanych wizyt lekarskich:)

Hej ja dzis dka odmiany spalam w nocy i jesc mogę:) ja 18.01 usg genrtyczne...juz mam stresa ale tez sie ciesze:) postanowiliśmy ze synek pójdzie z nami:) wybralidmy tez juz idealny wózek(kupimy oczywiście z czasem) imie dla chłopca wybrane na 100% a dla dziewczynki debata trwa ;)

Basia7777 tak obchodzę rowniez święta prawosławne:) Moj mąz jest katolikiem i mamy taki świąteczny misz masz :)
Co do mdłości w okresie przedświątecznym ustąpiły prawie całkowicie, tylko wieczorem mnie muliło, a od wczoraj umieram czuję się okropnie. Podobno te dolehliwości mają swoje apogeum w 8-9 tygodniu czyli powoli zblizam sie do tego czasu.
Bardziej zaniepokoił by mnie nagły zanik, w poprzedniej ciązy pod koniec sierpnia z dnia na dzien skonczyła sie moja gehenna jak sie później okazało dziecku przestało bić serduszko. Wydawało mi się to normalne bo był to gdzieś koniec 13 tygodnia i zwykle wtedy wszystko przechodzi. Broń Boze nie chcę was straszyć tylko jakoś tak podświadomie zapaliła mi się w głowie lampka ostrzegawcza jak przeczytałam jeden z wpisów....

Jagi - idziesz jutro na bête?

Basia777 - tobie mdłości wróciły a mi lekko apetyt...
za to w nocy kiepsko.

anetack, kassia - udanych wizyt!

Asiunia - oj nie strasz, nie strasz :-( :(współczuję co przeżyłaś...

ja się pewnie wybiorę do lekarza po nowym roku. muszę sprawdzić kto tam u nas teraz przyjmuje. mojej pani prowadzącej moje poprzednie 2 na pewno już nie ma.. szkoda :-( :(

reklama
Ja się wykończę, czuję się jakbym była bardzo chora :/ Nie wiem jak pójdę jutro do pracy, czuję się słabo, nie mam na nic siły, brzuch mnie bardzo boli, głowa zresztą też. Mdłości okropne, nie wiem co mam jeść. Całymi dniami leżę w łóżku co chwilę zasypiam :/

Do góry