Asiunia to mnie pocieszyłas bo mnie to martwi. I u mnie jeszcze taki wew niepokoj i cisnienie mi skacze wtedy. O pulsie nie wspomne bo wysoki mam jade na melisie a to dopiero 6 tydzień...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja się chciałam przywitać. W wigilie widziałam serduszko mojej drugiej dzidzi. Niestety wczoraj zaliczyłam ip bo zaplamiłam takim różowym śluzem. Z maluszkiem wszystko ok ale stres jest. To moja 3 ciąża, druga była pozamaciczna. Choć mam już 2,5 latke to w tej ciąży od tygodnia się wszystkim stresuje i spać nie moge w nocy. 3 godz snu i dalej się kręce wierce. Miała tak któraś? I po pierwsze wesołych Świąt.
Hej,mysle ze wszystko to wynikiem przygotowan do swiat.Cześć dziewczyny.A ja drugi dzień świąt przelezalam mieliśmy jechać do znajomych którym urodził się synek ale godzinę przed wyjazdem zaczęłam plamnic.Nie była to żywa krew tylko taka stara jakby końcówka okresu.Dwonilismy do kliniki ale ze święta to nikt nie odbiera jutro niedziela to pewnie też nikogo nie będzie. Co za kraj dają ci numer pod ktory w nagłych wypadkach masz dzwonić a tam taki tak nikt nie odbiera także leżę i tylko na siusiu chodzę.Mam nadzieje ze to z przemęczenia bo przed świętami dużo roboty było.Brzuch mnie mocno nie boli wiec mam nadzieje ze będzie ok