reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

U mnie niby nic się nie dzieje ale od ostatniej nocy mam okropny bol brzucha,na wysokosci pępka i trochę niżej,do tego krzyże bola tak ze ruszać się nie mogę:/ mdłości wróciły wiec święta na diecie

reklama
a m,y nie powiedzielismy ale u mnie sie domyslili ale oficjalnie nic nie powiedzielismy o ciazy. mi mdlosci odpuscily- tylko do poludnia mi troche niedobrze ale potem ok i moge jesc :)
jutro do tesciow jedziemy ehhhhhhhhh

Też myślę żebyś to skonsultowala. Ja wg miękkie jako wszystko wolę spr czy jest ok.
Mi dziś też udziały mdłości delikatnie... A szamalam bez końca haha ;)
Ale słabo parę razy się zrobiło, te bóle głowy mnie wykończa.
Moja rodzina powiadomiona, mama się poplakala. Teraz byle do wtorku do usg zobaczyć serduszko i będę przeszczesliwa.

Happymama-komsultowalam,macica sie rozciaga,podobno im koboeta szczuplejsza tym bardziej to odczuwa...nic złego sie nie dzieje(tzn.nie ma plamien itp.)
Amiciu'trzymam kciuki za usg :)

Czy macie jakieś pomysły jak zniwelować lub pozbyć się takiego dziwnego smaku w ustach? Strasznie mi przeszkadza :/

I ja się chciałam przywitać. W wigilie widziałam serduszko mojej drugiej dzidzi. Niestety wczoraj zaliczyłam ip bo zaplamiłam takim różowym śluzem. Z maluszkiem wszystko ok ale stres jest. To moja 3 ciąża, druga była pozamaciczna. Choć mam już 2,5 latke to w tej ciąży od tygodnia się wszystkim stresuje i spać nie moge w nocy. 3 godz snu i dalej się kręce wierce. Miała tak któraś? I po pierwsze wesołych Świąt.

reklama
Mamcia 2016 ja dużo gorzej śpię w ciązy. Na początku nue mogłam zasnąć a jak już mi się udało to po pobudce nie dałam rady unąc. Teraz jest trochę lepiej.
My nie powiedzialismy o ciązy, uznaliśmy ze to za wcześnie. Mojej rodzinie powiemy w święta prawosławne bo musze sie dobrze kamuflować aby ukryć swoj stan. Rodzina męza pewnie dowie się w dniu urodzin córki bo mieszkamy dośç daleko od siebie.

Do góry