happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Happymama-moze jesz di szpitala?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej j ja też plamiłam przez 2 dni tak jak ty tak na ciemno tylko że to było dzień po badaniu u ginekologa ona pobierała wymaz na cytologie i powiedziała że tak często bywa po badaniu bo szyjka jest delikatna i bardzo ukrwiona. Najlepiej odpoczywają cały czas i nie martw się jeśli to tylko jednorazowe płomienie i ciemne to raczej nic groźnego.Hej.
Wesolych Swiat wszystkim !
Wczoraj sie przestraszylam bo na wieczor zaczelam plamic. Nie swieza krwia tylko tak ciemno. Dzisiaj juz czysto ale i tak sie martwie czy wszystko ok. Moze to z przemeczenia?
Na dodatek wczoraj rano powiedzielismy dzieciom o ciazy, radosc wielka a potem to plamienie...
No nic bede obserwowac.
Powinnas odpoczac.Mysle ze to z przemeczenia.Trzymaj sie cieplutkoHej.
Wesolych Swiat wszystkim !
Wczoraj sie przestraszylam bo na wieczor zaczelam plamic. Nie swieza krwia tylko tak ciemno. Dzisiaj juz czysto ale i tak sie martwie czy wszystko ok. Moze to z przemeczenia?
Na dodatek wczoraj rano powiedzielismy dzieciom o ciazy, radosc wielka a potem to plamienie...
No nic bede obserwowac.
Wiesz co ja w pierwszej ciąży spadłam w 6 mc ciąży z ok 14 stopni przodem broniła się rękami, wybiłam dwa przednie zęby i złamała prawą rękę w łokciu okropny ból, cała byłam poobijana masakra ale cudem było to że dziecku kompletnie nic się nie stało teraz powinnas dużo odpoczywać nie martw się bo to też szkodzi dzidzi.A ja wczoraj wychodzac od bratowej spadlam z wysokich schodow
BetonoweByly mokre a.na.nich gumowe nakladki ale luzno..
Od razu chyba z wrazenia zrobilo mi sie mokro..i chcialam tylko do ubikacji czy nie plamie.
Bola mnie plecy,nadgarstki i glowa.
Wiesz co ja w pierwszej ciąży spadłam w 6 mc ciąży z ok 14 stopni przodem broniła się rękami, wybiłam dwa przednie zęby i złamała prawą rękę w łokciu okropny ból, cała byłam poobijana masakra ale cudem było to że dziecku kompletnie nic się nie stało teraz powinnas dużo odpoczywać nie martw się bo to też szkodzi dzidzi.