reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Happy. Wstrzymuje sie bo dzisiaj nic sie nie dzieje. Leze i odpoczywam. Oby juz bylo bez plamien. Jak znowu sie pojawia to pojade napewno.

Hej.
Wesolych Swiat wszystkim !

Wczoraj sie przestraszylam bo na wieczor zaczelam plamic. Nie swieza krwia tylko tak ciemno. Dzisiaj juz czysto ale i tak sie martwie czy wszystko ok. Moze to z przemeczenia?
Na dodatek wczoraj rano powiedzielismy dzieciom o ciazy, radosc wielka a potem to plamienie...
No nic bede obserwowac.
Hej j ja też plamiłam przez 2 dni tak jak ty tak na ciemno tylko że to było dzień po badaniu u ginekologa ona pobierała wymaz na cytologie i powiedziała że tak często bywa po badaniu bo szyjka jest delikatna i bardzo ukrwiona. Najlepiej odpoczywają cały czas i nie martw się jeśli to tylko jednorazowe płomienie i ciemne to raczej nic groźnego.

Hej.
Wesolych Swiat wszystkim !

Wczoraj sie przestraszylam bo na wieczor zaczelam plamic. Nie swieza krwia tylko tak ciemno. Dzisiaj juz czysto ale i tak sie martwie czy wszystko ok. Moze to z przemeczenia?
Na dodatek wczoraj rano powiedzielismy dzieciom o ciazy, radosc wielka a potem to plamienie...
No nic bede obserwowac.
Powinnas odpoczac.Mysle ze to z przemeczenia.Trzymaj sie cieplutko

A ja wczoraj wychodzac od bratowej spadlam z wysokich schodow:(
Betonowe:(Byly mokre a.na.nich gumowe nakladki ale luzno..
Od razu chyba z wrazenia zrobilo mi sie mokro..i chcialam tylko do ubikacji czy nie plamie.
Bola mnie plecy,nadgarstki i glowa.

A ja wczoraj wychodzac od bratowej spadlam z wysokich schodow:(
Betonowe:(Byly mokre a.na.nich gumowe nakladki ale luzno..
Od razu chyba z wrazenia zrobilo mi sie mokro..i chcialam tylko do ubikacji czy nie plamie.
Bola mnie plecy,nadgarstki i glowa.
Wiesz co ja w pierwszej ciąży spadłam w 6 mc ciąży z ok 14 stopni przodem broniła się rękami, wybiłam dwa przednie zęby i złamała prawą rękę w łokciu okropny ból, cała byłam poobijana masakra ale cudem było to że dziecku kompletnie nic się nie stało :) teraz powinnas dużo odpoczywać nie martw się bo to też szkodzi dzidzi.

Wiesz co ja w pierwszej ciąży spadłam w 6 mc ciąży z ok 14 stopni przodem broniła się rękami, wybiłam dwa przednie zęby i złamała prawą rękę w łokciu okropny ból, cała byłam poobijana masakra ale cudem było to że dziecku kompletnie nic się nie stało :) teraz powinnas dużo odpoczywać nie martw się bo to też szkodzi dzidzi.

Dziekuje za slowa otuchy:)
Oj tez przezylas bol i stres:(

No w końcu mam chwile żeby napisać.Dziewczyny nawet nie miałam czasu wam życzeń złożyć wiec teraz wam życzę wszystkiego o czym marzycie a przede wszystkim spokojnych i bezproblemowych 9 miesięcy :) My wczoraj powiedzielismy rodzicom moi się domyślali bo wiedzieli o ivf ale nie wiedzieli co i kiedy.A ojciec mojego 10 razy się pytał czy na pewno i uważal że żarty sobie z niego robimy normalnie masakra jak mu pokażemy malucha jak się urodzi to może dopiero uwierzy. ☺

reklama
Dziewczyny dzieki za slowa otuchy. Dzisiaj caly dzien bez plamien. Troche sie uspokoilam. Lykam magnez i odpoczywam.
Jagi - ale pech z tym upadkiem. Odpoczywaj !

Do góry