reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Ja również chciałam się przyłączyć do życzeń.
Dużo radości oraz chwil przepełnionych miłością.
Teściowie juz poinformowani o drugiej ciąży. Bardzo się wzruszyli i bardzo się cieszą

Ja, choć nie jest jeszcze późno, czuje zmęczenie.
Może włączają się powoli objawy

Moi dzisiaj też. Tesciowa taka minę miała hehe wzruszenia na maksa. A tesciu nie wierzy :p zobaczymy jak rodzice moi jutro zareaguja:)
Młody pełen emocji po prezentach wreszcie padł.
Tyle jedzonka a mnie dziś po kolacji kibelek tulil eh mdli mnie masakra.... Koszmarny dzień.

reklama
Mnie dziś oszczędziło i nawet sporo zjadłam. Moja mama szczęśliwa, czuła, że będzie niespodzianka. Nisamowita jest ta kobieca, matczyna intuicja. Ojciec zadowolony, ale bez fajerwerków, taki tym człowieka :) Pozytywnie. Jutro odpoczywam, a mąż idzie do teściów, ja nie mogę, bo teściowa jest po radioaktywnym jodzie. Tam chyba jutro będą fajerwerki.

My też dziś powiafomilismy rodzinę S. Były gratulacje,co prawda dosyć sztuczne ale lepsze to niż głupie gadanie :) przepraszam za ostatnie nieobecności ale zbyt dużo zajęć a czasu mało ;)

My tez powiedzieliśmy rodzicom m i tak jak się spodziewałam nie byli zadowaleni. Oczywiście szybkie gratulacje i zmiana tematu. Życie:/

hej. mi wczoraj tez jakos ok bylo i dzis puki co tez.
my chcielismy pwoieudziec ale tego nie zrobilismy- zcekamy do 29 na usg i jak bedzie ok to wtedy pwoiemy choc troche sie rodzina domysla bo ja w domu siedzie a to normalne nie ejst.

i ja dołączam się do życzeń , w końcu jeszcze póltora dnia świąt przed nami :)
Ja mam spory apetyt i nawet dobrze się czuję, my wczoraj poinformowaliśmy naszą nowinę u teściów :) wszyscy się badzo cieszyli, u mnie już wiedzą.

reklama
Hej.
Wesolych Swiat wszystkim !

Wczoraj sie przestraszylam bo na wieczor zaczelam plamic. Nie swieza krwia tylko tak ciemno. Dzisiaj juz czysto ale i tak sie martwie czy wszystko ok. Moze to z przemeczenia?
Na dodatek wczoraj rano powiedzielismy dzieciom o ciazy, radosc wielka a potem to plamienie...
No nic bede obserwowac.

Do góry