reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Moja tez nadal ulewa. W jedne dni mniej w drugie więcej. Jak byłyśmy na usg brzuszka to lekarka mówiła ze ulewanie może być nawet do roku :/

reklama
Ja dziś wracam. Igi mi czasem ulewa ale nie jakoś strasznie. Na boku leży i potem się na brzuch przekreca. Zrobił furorę w rodzinie bo to dziecko taaakie ciche i wy tyle możecie spać ;)

atdctrd8ammce1aq.png

moja udawala grzeczna kazdego dnia gdzieindziej bylysmy i jeju jakie grzeczne dziecko blabla itp mowie do mojej mamy swietnie, uwierzylabys, ze to diabel wcielony? a ona jasne, ze tak, przeciez czasem z nia zostaje [emoji23]

problemy ze spaniem coraz gorsze, przemoglam sie i uspilam metoda tracy hogg zajelo to godzine i wydaje mi sie, ze padla bardziej ze zmeczenia placzem ale i tak jestem z siebie dumna juz bylam megabliska rezygnacji

Paper ja Cię podziwiam bo faktycznie masz bardzo dużo samozaparcia w sobie. Jak piszesz o tym odkladaniu albo karmieniu po pierdyliard razy w nocy to wymiekam.

Ja w trasie. Jesteśmy we Wrocławiu właśnie i jeszcze 100 km do domu. Mały zjadł właśnie i śpi.

A miałam pisać. Moja głowa się wyrownala. W sensie włosy hehe

atdctrd8ammce1aq.png

chce ale za ciezka jest, nozkami sie nie odpycha tylko sie jej slizgaja albo tylko pupe do gory bierze i za malo na rekach sie unosi, ale wie jak to zrobic tylko sily nabierze i ucieknie chociaz jak tak mysle to troche potrwa przeciez o wiele pozniej sie raczkuje
Paper mój Filipek od wczoraj też tak podnosi pupę i nozkami przebiera jakby chciał Raczkowac:). Ale rączki slabiutkie. Przepycha w ten sposób całe ciałko oprócz rączek na których się podpiera

ale z dnia na dzien coraz lepiej idzie, dzisiaj dalej plackiem klatka piersiowa lezala ale nogami tak przebierala ze musialam glowe asekurowac bo w szafke chciala wpelznac :D

Dziewczyny ja z innej beczki, ale musze napisać, bo jestem mega wkurwi.... na lekarzy. Mój Mikołaj ostatnio stracił apetyt, jadł mniej niż 5 min i za nic nie mogłam go zmusić, żeby jadł więcej. Zaczął bardzo mało przybierać na wadze, a ja rwałam sobie włosy z głowy. Do tego doszedł taki kaszel ze myślałam, że ma zapalenie płuc i zaczęły się ulewania. Oprócz tego ma na policzkach jakby wągry i ostatnio zaczęły się robić za uszami krostki.

Diagnoza 4 konowałów: kaszel ma od ulewania, a ja mam za mało mleka i powinnam dokarmiać. Ja mówię że nie mam za mało bo je z 1 cycka, a drugi pełny. To uslyszalam ze musze mleko zagęszczać, bo ulewa. A ja myślę, no faktycznie ulewał, ale odkąd go noszę po karmieniu nawet po 30 min to to się prawie skończyło. A dziecko mimo to nie przybiera na wadze i ciągle kaszle. Jak go kapalam, to płakałam bo zrobił się strasznie chudy [emoji46]

No mówię wam, byłam bliska rozpaczy.

Do wczoraj. Mąż poszedł do swojej lekarki, która jest też pediatra. Znają się długo i chciała zobaczyć przy okazji małego. Wyobraźcie sobie, że tylko go zobaczyła i od razu stwierdziła że ma skazę mleczną!!!!! Wszystkie objawy pasują, ale 4 pierdolo. .. lekarzy nie było w stanie tego stwierdzić!!!!

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no faktycznie wszystko do skazy pasuje :/ nic kompletnie nie przybieral?

moja je bardzo krotko, przybiera absolutne minimum i ma caly brzuch szyje i czasem poliki w krostkach, niby potowki ale jak tak przeczytalam co napisalas to az sie rozbudzilam

Ostatnia edycja:
Do góry