reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kochane, wszystkiego najlepszego na Święta. Święta świętami, ale szykuje się nam wszystkim wspaniały rok z tej okazji życzę dużo zdrówka zarówno dla Was jak i dla maleństw, łatwego i szybkiego porodu, a także pomocy ze strony tatusiów :)

Zdrowych spokojnych dziewczyny...:)

Ja dziś mecze się okropnie oczy mi wariuje wszystko zamazane, głową pęka, a młody truje kiedy już wigilia kiedy prezenty doczekać się nie może hehe a pracy tyle jeszcze ehh...

w końcu zrobiłam pleśniaka... dzieki bardzo za wszystkie propozycje :yes:

Dziewczyny, życzę Wam I Waszym rodzinom zdrowych, pogodnych (choc pewnie powinnam życzyć śnieżnych
upload_2015-12-24_13-32-44.gif
) Świąt Bożego Narodzenia. Radości, spokoju, dużo odpoczynku I nie przejedzenia się

Oraz żeby najważniejszy Jubilat był z Wami w swoje urodziny
udanego świętowania!

Załączniki

• upload_2015-12-24_13-32-44.gif
    1,3 KB · Wyświetleń: 375
    1,7 KB · Wyświetleń: 381
    1,7 KB · Wyświetleń: 353
Dziewczynki zdrowychi wesołych świąt Wam życzę:)

Jeszcze raz gratulacje dla mam które widziały swoje dzidzie. Troche Wam zazdroszcze ;) jeszcze 4 dni :D

Ja juz posprzatane mam ugotowane i jeszcze male prasowanie i robimy sobie kolacje wiligijna. Bez szalu bo tylko dla mnie meza i synka więc nie musialam duzo gotowac:)

reklama
Ja również chciałam się przyłączyć do życzeń.
Dużo radości oraz chwil przepełnionych miłością.
Teściowie juz poinformowani o drugiej ciąży. Bardzo się wzruszyli i bardzo się cieszą

Ja, choć nie jest jeszcze późno, czuje zmęczenie.
Może włączają się powoli objawy

Do góry