reklama
Effa84
Fanka BB :)
Ja myślałam, że już nie dożyję tego momentu, no jakiś cud w nocy się stał - Mikołaj przespał całą noc. Wybudzil się lekko o 5, przez bąki [emoji28] , ale zaraz zasnął. Jadł przez sen o 4.
Tylko ja z tej radości, że spał, to nie mogłam zasnąć od 4 do 5:30 [emoji23] Na szczęście później mnie zmogło.
Mam nadzieję, że to nie jest jakiś wyjątek od reguły [emoji28]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko ja z tej radości, że spał, to nie mogłam zasnąć od 4 do 5:30 [emoji23] Na szczęście później mnie zmogło.
Mam nadzieję, że to nie jest jakiś wyjątek od reguły [emoji28]
A ja własnie już tak nie mam, nawet przy dłuższej przerwie nocnej. Mój je w nocy 3 razy, około pólłnocy, póżniej ok. 3 i 5-6.ja mam kamienie jak 4h nie karmie [emoji23]
Effa84
Mikołaj śpi 2x po 2h i wieczorem półgodzinna drzemka.U mnie też już mniejsza produkcja.
A jak wam tak dzieci przesypiaja noc, to jak w dzień? Bo u mnie nadal 4 drzemki po pol godziny.
Angelikaaa
Czy ja sie wczoraj cieszyłam ze moja sie budzi tylko raz w nocy ? No to dzisiaj było 3 razy od 1 w nocy. A do 1 starsza która jest chora budziła sie co chwile, wiec poszłam spać dopiero po 2 i co chwile budzenie na jedzenie. Mam dzisiaj dosyć. Zawsze sie cieszę ze w weekend troche odreaguje od dzieci a tu nie wychodzi. Zaczynam szaleć ze zmęczenia i z rutyny.
Mamakulka czy Ty karmisz jeszcze piersią. Bo o ile pamiętam miałaś zapalenie ucha i Igi był na mm.
Odstawiłam małego teraz bo jestem chora i tak się zastanawiam czy przywroce np bo kilku dniach przerwy
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Odstawiłam małego teraz bo jestem chora i tak się zastanawiam czy przywroce np bo kilku dniach przerwy
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Angelika pewnie z 2 ka dzieciaków jest ciężko. A starsza chodzi do żłobka czy masz obie na stanie w trakcie tygodnia? Tez myślę o drugim dziecku z takim jak Twoje odstępem czasu ( wiek goni) ale nie wiem czy ogarnę. 3 maj się dzielnieCzy ja sie wczoraj cieszyłam ze moja sie budzi tylko raz w nocy ? No to dzisiaj było 3 razy od 1 w nocy. A do 1 starsza która jest chora budziła sie co chwile, wiec poszłam spać dopiero po 2 i co chwile budzenie na jedzenie. Mam dzisiaj dosyć. Zawsze sie cieszę ze w weekend troche odreaguje od dzieci a tu nie wychodzi. Zaczynam szaleć ze zmęczenia i z rutyny.