reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
dziewczyny, jakie ciasta robicie na święta? ja oczywiście sernik I chcę jakieś drugie ale nie wiem jakie....

Zapraszam na mój blog, może znajdziesz inspirację, proponuję np. ciasto Bounty, jak lubisz kokos:
www.cakecaprice.blogspot.com
Mam też mleczną kanapkę, kostkę kajmakową, Panią Walewską czy Snickersa.
a tutaj przepis na Bounty:
http://cakecaprice.blogspot.com/2015/12/ciasto-bounty.html
a moze piernik na piwie:
http://cakecaprice.blogspot.com/2013/12/piernik-na-piwie.html

Jagi - ja mam termin na 29.08 i byłam wczoraj na wizycie.
Lekarz mi powiedział, że nie ma sensu robić usg, bo będzie sam pęcherzyk.
I że lepiej poczekać do następnej wizyty, żeby się przez ten świąteczny czas nie denerwować.
Ja też mam kolejną wizytę 5.01 :)
Wtedy pewnie usłyszymy już serduszko :)

mrs - super! :)

Zapraszam na mój blog, może znajdziesz inspirację, proponuję np. ciasto Bounty, jak lubisz kokos:
www.cakecaprice.blogspot.com
Mam też mleczną kanapkę, kostkę kajmakową, Panią Walewską czy Snickersa.
a tutaj przepis na Bounty:
http://cakecaprice.blogspot.com/2015/12/ciasto-bounty.html
a moze piernik na piwie:
http://cakecaprice.blogspot.com/2013/12/piernik-na-piwie.html

Jagi - ja mam termin na 29.08 i byłam wczoraj na wizycie.
Lekarz mi powiedział, że nie ma sensu robić usg, bo będzie sam pęcherzyk.
I że lepiej poczekać do następnej wizyty, żeby się przez ten świąteczny czas nie denerwować.
Ja też mam kolejną wizytę 5.01 :)
Wtedy pewnie usłyszymy już serduszko :)

mrs - super! :)

Dziekuje Ci bardzo za odzew bo juz troche sie zaczelam martwic...jak ja przetrwam do 5 stycznia:)

Juz zagladam na bloga:)Uwielbiam kokos mniam

Witam nowe mamy :)

Podziwiam Was za siłę, odebrałam dziś wszystkie zamówienia prezentowe. Wracając do domu musiałam się zatrzymać, bo zrobiło mi się bardzo słabo, a za chwilę jeszcze słabiej. Jakoś dojechałam, zostawiłam wszystko w samochodzie, oprócz kluczy, weszłam na 1 piętro i zasłabłam. Dopiero wstałam po 3 godzinach snu, boli mnie głowa i drżą dłonie. Nie mam na nic siły :/ Dobrze, że jutro wolne, może bez stresu pracowego i po odpoczynku dam radę chociaż spakować prezenty. Mamy do objazdu dwie wigilie i zastanawiam się jak dam radę :/

Podziwiam Was za te ciasta, przygotowania, a przed tymi z Was, które zajmują się do tego dziećmi czapki z głów.

Witam nowe mamy :)

Podziwiam Was za siłę, odebrałam dziś wszystkie zamówienia prezentowe. Wracając do domu musiałam się zatrzymać, bo zrobiło mi się bardzo słabo, a za chwilę jeszcze słabiej. Jakoś dojechałam, zostawiłam wszystko w samochodzie, oprócz kluczy, weszłam na 1 piętro i zasłabłam. Dopiero wstałam po 3 godzinach snu, boli mnie głowa i drżą dłonie. Nie mam na nic siły :/ Dobrze, że jutro wolne, może bez stresu pracowego i po odpoczynku dam radę chociaż spakować prezenty. Mamy do objazdu dwie wigilie i zastanawiam się jak dam radę :/

Podziwiam Was za te ciasta, przygotowania, a przed tymi z Was, które zajmują się do tego dziećmi czapki z głów.
jeny odpoczywaj.ja ostatnio tez coraz czesciej tak sie czuje i slabo mi strasznie. ale dzis tyle roboty- m. kupil mi cole i tak pipijam i pomaga ale to awaryjne wyjcie bo musze jedzonko zropbic na wigilie i swieta

No dziewczyny w koncu mam chwilke czasu zeby sie dolaczyc. Ja bylam u lekarza jakies 2 tygodnie temu. Potwoerdzil ciaze, ale karty nie zalozyl, stwierdzil ze czekamy na serduszko bo ciaza jest bardzo wczesna. To moja druga ciaza. Czekam na styczen i serduszko. Ale czuje ze fasola daje o sobie znac. Ciagle jakos slabo sie czuje, szybko mecze, niczego takiego nie doswiadczylam w pierwszej ciazy, zero objawow poza sennoscia i brzuchem oczywiscie ;) ale teraz 30-dziestka wybila wiec juz nie ten wiek co 4 lata temu. Zycze i Wam i sobie duzo sily na cale te swieta i nadchodzace miesiące :)

reklama
Super dziewczyny że Widzialyscie już swoje fasolki :)
Mi zpich obliczeń to ok 14.8 wypada tyle że om mam inaczej niż z bety i wcześniejszego usg... Więc nie wiem. Wszystkiego się dowiem po świętach.
Dziś powiedzieliśmy naszemu synkowi - ma 5 lat. Radość ogromną... Reszcie w święta.
Mam nadzieję, że nie zrobimy tego za szybko.
Po ostatniej aniolkowej trochę inaczej podchodzę. Wolę się miło zaskoczyć niż przeżyć znowu to samo.

Na święta pieke orzechowa i piernika:p

Wesołych, zdrowych i rodzinnych świąt dziewczyny :*

Do góry