reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
dziewczyny, jakie ciasta robicie na święta? ja oczywiście sernik I chcę jakieś drugie ale nie wiem jakie....

Zapraszam na mój blog, może znajdziesz inspirację, proponuję np. ciasto Bounty, jak lubisz kokos:
www.cakecaprice.blogspot.com
Mam też mleczną kanapkę, kostkę kajmakową, Panią Walewską czy Snickersa.
a tutaj przepis na Bounty:
http://cakecaprice.blogspot.com/2015/12/ciasto-bounty.html
a moze piernik na piwie:
http://cakecaprice.blogspot.com/2013/12/piernik-na-piwie.html

Jagi - ja mam termin na 29.08 i byłam wczoraj na wizycie.
Lekarz mi powiedział, że nie ma sensu robić usg, bo będzie sam pęcherzyk.
I że lepiej poczekać do następnej wizyty, żeby się przez ten świąteczny czas nie denerwować.
Ja też mam kolejną wizytę 5.01 :)
Wtedy pewnie usłyszymy już serduszko :)

mrs - super! :)

Zapraszam na mój blog, może znajdziesz inspirację, proponuję np. ciasto Bounty, jak lubisz kokos:
www.cakecaprice.blogspot.com
Mam też mleczną kanapkę, kostkę kajmakową, Panią Walewską czy Snickersa.
a tutaj przepis na Bounty:
http://cakecaprice.blogspot.com/2015/12/ciasto-bounty.html
a moze piernik na piwie:
http://cakecaprice.blogspot.com/2013/12/piernik-na-piwie.html

Jagi - ja mam termin na 29.08 i byłam wczoraj na wizycie.
Lekarz mi powiedział, że nie ma sensu robić usg, bo będzie sam pęcherzyk.
I że lepiej poczekać do następnej wizyty, żeby się przez ten świąteczny czas nie denerwować.
Ja też mam kolejną wizytę 5.01 :)
Wtedy pewnie usłyszymy już serduszko :)

mrs - super! :)

Dziekuje Ci bardzo za odzew bo juz troche sie zaczelam martwic...jak ja przetrwam do 5 stycznia:)

Juz zagladam na bloga:)Uwielbiam kokos mniam

Witam nowe mamy :)

Podziwiam Was za siłę, odebrałam dziś wszystkie zamówienia prezentowe. Wracając do domu musiałam się zatrzymać, bo zrobiło mi się bardzo słabo, a za chwilę jeszcze słabiej. Jakoś dojechałam, zostawiłam wszystko w samochodzie, oprócz kluczy, weszłam na 1 piętro i zasłabłam. Dopiero wstałam po 3 godzinach snu, boli mnie głowa i drżą dłonie. Nie mam na nic siły :/ Dobrze, że jutro wolne, może bez stresu pracowego i po odpoczynku dam radę chociaż spakować prezenty. Mamy do objazdu dwie wigilie i zastanawiam się jak dam radę :/

Podziwiam Was za te ciasta, przygotowania, a przed tymi z Was, które zajmują się do tego dziećmi czapki z głów.

Witam nowe mamy :)

Podziwiam Was za siłę, odebrałam dziś wszystkie zamówienia prezentowe. Wracając do domu musiałam się zatrzymać, bo zrobiło mi się bardzo słabo, a za chwilę jeszcze słabiej. Jakoś dojechałam, zostawiłam wszystko w samochodzie, oprócz kluczy, weszłam na 1 piętro i zasłabłam. Dopiero wstałam po 3 godzinach snu, boli mnie głowa i drżą dłonie. Nie mam na nic siły :/ Dobrze, że jutro wolne, może bez stresu pracowego i po odpoczynku dam radę chociaż spakować prezenty. Mamy do objazdu dwie wigilie i zastanawiam się jak dam radę :/

Podziwiam Was za te ciasta, przygotowania, a przed tymi z Was, które zajmują się do tego dziećmi czapki z głów.
jeny odpoczywaj.ja ostatnio tez coraz czesciej tak sie czuje i slabo mi strasznie. ale dzis tyle roboty- m. kupil mi cole i tak pipijam i pomaga ale to awaryjne wyjcie bo musze jedzonko zropbic na wigilie i swieta

No dziewczyny w koncu mam chwilke czasu zeby sie dolaczyc. Ja bylam u lekarza jakies 2 tygodnie temu. Potwoerdzil ciaze, ale karty nie zalozyl, stwierdzil ze czekamy na serduszko bo ciaza jest bardzo wczesna. To moja druga ciaza. Czekam na styczen i serduszko. Ale czuje ze fasola daje o sobie znac. Ciagle jakos slabo sie czuje, szybko mecze, niczego takiego nie doswiadczylam w pierwszej ciazy, zero objawow poza sennoscia i brzuchem oczywiscie ;) ale teraz 30-dziestka wybila wiec juz nie ten wiek co 4 lata temu. Zycze i Wam i sobie duzo sily na cale te swieta i nadchodzace miesiące :)

reklama
Super dziewczyny że Widzialyscie już swoje fasolki :)
Mi zpich obliczeń to ok 14.8 wypada tyle że om mam inaczej niż z bety i wcześniejszego usg... Więc nie wiem. Wszystkiego się dowiem po świętach.
Dziś powiedzieliśmy naszemu synkowi - ma 5 lat. Radość ogromną... Reszcie w święta.
Mam nadzieję, że nie zrobimy tego za szybko.
Po ostatniej aniolkowej trochę inaczej podchodzę. Wolę się miło zaskoczyć niż przeżyć znowu to samo.

Na święta pieke orzechowa i piernika:p

Wesołych, zdrowych i rodzinnych świąt dziewczyny :*

Do góry